Rauw Alejandro confirma la seva ruptura amb Rosalía
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rauw Alejandro ha confirmat aquest dimecres la ruptura amb Rosalía després de més de tres anys de relació. Després d’un dia de rumors, el cantant porto-riqueny ha anunciat que ha posat fi a la seva relació amb l’artista catalana. L’intèrpret ha compartit un comunicat a les seves xarxes socials en el qual confirma la separació i el final del seu compromís matrimonial, anunciat el mes de març passat.

«Durant tots aquests anys vostès han sigut part dels meus èxits professionals, com també de tots els moments feliços que he viscut en parella. Mai m’havia vist en la posició de ni tan sols pensar que hauria de fer declaracions públiques sobre aquest assumpte tan privat per a mi», comença el compositor. «Fa uns mesos enrere la Rosi i jo vam acabar el nostre compromís», ha confirmat Rauw.

Rumors d’infidelitat

L’intèrpret de ‘Todo de ti’ ha volgut aclarir que els motius de la ruptura no són una deslleialtat després d’un dia de rumors sobre la seva possible relació amb la model colombiana Valeria Duque. «Hi ha milers de problemes que poden causar una ruptura, però en el nostre cas no va ser per culpa de terceres persones o una infidelitat».

«Durant aquest espai que m’estic prenent per assimilar tot això han sorgit al·legacions públiques errònies, i pel respecte que li tinc a ella, a les nostres famílies i a tot el que hem viscut, no podria quedar-me callat i continuar veient com intenten destruir la història més real d’amor que Déu m’ha permès viure», ha finalitzat el cantant en l’escrit.

Compromís

Notícies relacionades

Aquest dimarts saltava la notícia de la separació després que la revista ‘People’ confirmés que Rosalía i Rauw Alejandro havien acabat la seva relació sentimental després de més de tres anys de festeig. La parella va anunciar el seu compromís matrimonial el mes de març passat, quan van estrenar el seu primer EP conjunt, ‘RR’. 

Els artistes van ser relacionats per primera vegada l’agost del 2021 i van confirmar públicament el seu festeig només un mes després a través de les xarxes socials. No obstant, la seva relació ja venia d’abans, tot i que havien preferit mantenir un perfil baix.

Temes:

Rosalía