Mamarazzis: Adeu, Marta Chávarri
3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Una de les protagonistes de la premsa del cor dels anys 90 ens ha dit adeu divendres a la matinada als 63 anys. Fonts policials han assegurat a ‘Espejo Público’ que ha sigut una «mort natural».

Marta Chávarri

Va ser una de les famoses més mediàtiques dels anys 80 i 90 i protagonista dels primers escàndols de la premsa del cor. Casada amb Fernando Falcó –germà del marquès de Griñón– li va ser infidel amb Alberto Cortina, llavors marit d’Alicia Koplowitz. Esclatava el culebró. Amb la separació de Fernando Falcó, Marta va perdre la custòdia del seu fill en favor del pare. Va ser un cop dur propi de l’època masclista en què, evidentment, una dona que fos infidel no podia ser bona mare. El patriarcat passant-li per sobre a una dona, una vegada més. La premsa del cor de l’època va donar detall de tot i, festa a la qual acudia Marta, festa en la qual era el centre dels flaixos. Va ser amb tanta fotografia que un dia, en una discoteca, un dels fotògrafs la va captar sense roba interior i ¡PAM! Portada d’‘Interviú’. Les coses han canviat i que una senyora no porti calces ja no és motiu de portada (o això esperem). Però en aquella època sí que ho era. Portada i el conseqüent judici públic. Ho recordem ara mentre escrivim l’article i quina llàstima que patís la pressió social tan injustament. Mentre va estar amb Alberto Cortina va ser desig de qualsevol de les revistes del cor, però quan es van separar, ja el 1995, va decidir portar una vida molt més discreta. I ho va aconseguir. Poc n’hem sabut en aquests anys. El 2022 va assistir al casament del seu fill amb Isabelle Junot i fa just un any la van fer àvia. La mort en algú tan jove sempre ens deixa amb el cor encongit. Descansa en pau, Marta.

Shakira

Notícies relacionades

Si alguna cosa s’ha guanyat Shakira al llarg d’aquests anys és un regiment de fans que salten a defensar-la a cada atac que rep la cantant. Són fidels i lleials, molt més que alguns dels homes que ella mateixa ha tingut a prop. El que no encerten els fans i les fans és la diana. No és la premsa qui menysprea la cantant, ni de bon tros. No és la premsa qui no vol coincidir amb ella. No és la premsa qui ha demanat que no sigui a l’‘hospitality’ de Mercedes a les carreres de la fórmula 1. Qui sí que ho ha fet és Lewis Halmilton. Sort que la colombiana ha trobat consol en la música. En la 20a edició dels premis Juventud (Puerto Rico) ha sumat 8 guardons, a més de la distinció com a Agent del Canvi. El seu discurs va ser especialment emotiu i, una vegada més, davant els cops sentimentals, són Milan i Sasha el bàlsam a tant desengany. Aquest estiu la custòdia dels nens s’alternarà cada 15 dies entre el pare i la mare, com ja vam avançar en exclusiva les Mamarazzis. Avís als companys paparazzis. En uns dies serà Gerard Piqué qui acudeixi a recollir-los a Miami i, després d’estar amb ells 15 dies, serà el mateix Piqué que els portarà de tornada a casa. 

Bertín Osborne

¡Pobre Bertín! Que diu ara que està fart de l’assetjament. Que no entén tanta pregunta i tant interès de la premsa i que demana a totes les presentadores una mica de compassió. Tenim clar el que és l’assetjament i, sens dubte, no ho és el fet de preguntar a Gabriela Guillén o Chábeli Navarro, les dues exparelles o exrotllets del cantant. L’assetjament és una altra cosa. El que li està passant a Bertín és que el ‘calladeta estàs més guapa’ de moltes de les seves relacions anteriors ara no li està funcionant. Estem pensant les Mamarazzis en una coneguda cantant, moooolt més jove que ell, amb qui Bertín ha mantingut una relació durant molts anys i que ella mor per explicar-ho. Tant de bo ho faci algun dia. Això sí que seria la bomba.