Després de ser operat del cor

Kiko Rivera dona l’última hora sobre el seu estat de salut: «Per segona vegada he tornat a néixer»

El fill d’Isabel Pantoja ha explicat com ha sortit la intervenció a què ha sigut sotmès

2
Es llegeix en minuts
Europa Press

Tal com va anunciar en les seves xarxes socials, aquest dilluns Kiko Rivera va ser operat del cor. Una operació que semblava que portaria complicacions –per la qual cosa la seva mare, Isabel Pantoja, no va dubtar a anar a l’hospital per ser al costat del seu fill–, però que finalment ha sortit millor del que s’esperava. Així mateix ho ha explicat el ‘dj’ als seus seguidors d’Instagram, i ha confessat que la vida li ha tornat a donar una nova oportunitat: «¿Però saben una cosa? Avui per segona vegada he tornat a néixer. ¡I ja en van dues! Evitem la tercera, ¿no?».

El fill d’Isabel Pantoja ha explicat com ha sortit la intervenció a què ha sigut sotmès: «Gràcies a Déu el cateterisme, tot i que era l’opció amb menys possibilitats, ha sortit bé i només ha sigut un ensurt després de la mala pinta que tenia tot. Dec tenir algú allà dalt que m’indica que encara no és la meva hora. Ara toca cuidar-me al màxim nivell i continuar sent feliç amb els meus».

Sembla que una altra vegada tot s’ha quedat en un ensurt, per la qual cosa Kiko ha aprofitat aquest comunicat per adreçar-se a les persones que estan parlant sobre el seu estat de salut sense el seu permís: «Els que es creuen portaveus de la meva família, ja sabeu a qui em refereixo, millor que es preocupin de la seva vida. Que per aquí està tot bé i no em fa falta que ningú informi de res i molt menys quan no saben res».

Notícies relacionades

«També vull deixar dit per aquí, perquè no callaré, a totes aquelles persones que han començat a escriure’m com si res hagués passat i que han estat més de tres anys sense preguntar per mi ni pels meus fills, a tots ells, perquè sé que llegeixen això, no teniu cap tipus de cabuda en la meva vida, així que no us molesteu ni tan sols a enviar un whatsap», ha dit taxatiu.

Això, sí, Kiko tampoc ha volgut perdre l’oportunitat d’agrair el carinyo de totes les persones que han estat al seu costat en tot moment i que s’han preocupat pel seu estat de salut: «A tota la meva gent que m’heu escrit. Us vull donar les gràcies pel vostre suport incondicional tan bonic que em doneu. Sou una part molt important en la meva vida».

Temes:

Kiko Rivera