Ensurt

Kiko Rivera ingressa de nou d’urgència a l’hospital

«La vida em torna a donar un ensurt. Ja us aniré explicant. El vostre millor regal que disfruteu del mambo i de la vida»,

«La vida em torna a donar un ensurt. Ja us aniré explicant. El vostre millor regal que disfruteu del mambo i de la vida», ha informat als seus seguidors amb una ‘selfie’

Kiko Rivera ingressa de nou d’urgència a l’hospital

Instagram

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Allunyat del focus mediàtic i de les polèmiques des de fa mesos, i hores després de reaparèixer en un ‘bolo’ a Chipiona en el qual va cridar l’atenció el pes que ha perdut en els últims temps –bona prova que s’està cuidant, portant una alimentació sana i fent esport, com li van aconsellar els metges després de tenir un ictus l’octubre del 2022– Kiko Rivera té un nou daltabaix de salut.

Coincidint amb el llançament de la seva nova cançó ‘El mambo’, el fill d’Isabel Pantoja ha compartit una preocupant imatge des del llit d’un hospital revelant que està ingressat nou mesos després de l’ensurt més gran de la seva vida. «La vida em torna a donar un ensurt. Ja us aniré explicant. El vostre millor regal, que disfruteu del mambo i de la vida», ha informat als seus seguidors amb una ‘selfie’ en el qual, amb rostre desmillorat –pàl·lid i amb ulleres– tot i que amb un petit somriure, se’l veu amb una via posada en un dels braços.

De moment no se sap res més d’aquest ingrés hospitalari que s’ha produït en les últimes hores, ja que ahir a la nit un Kiko il·lusionat davant la sortida del seu últim ‘single’ publicava una ‘storie’ a Instagram fent un tranquil passeig pels voltants de la seva casa a Sevilla promocionant ‘El mambo’.

Són diversos els problemes de salut que ha tingut el fill de Paquirri en els últims anys, ja que a més de l’ictus que el va fer replantejar-se la seva forma de vida, també té diabetis i ha tingut atacs de gota que li han impedit caminar amb normalitat durant llargues temporades.

Notícies relacionades

Aquests últims mesos Kiko ha fet un gir al seu dia a dia i, a més de portar una dieta sana i equilibrada, presumeix sovint a les xarxes socials de fer esport, s’ha allunyat dels excessos i fa diverses setmanes anunciava orgullós que havia tornat a deixar de fumar.

Donant normalitat al delicat moment que està passant el seu marit, Irene Rosales ha compartit una publicació a Instagram aquest matí informant les seves seguidores que un conjunt de roba que va lluir i que va fer furor està esgotat, sense fer cap tipus de menció al nou ingrés del ‘dj’.

Temes:

Kiko Rivera