Casa Reial

La Família Reial iniciarà les seves vacances a Mallorca la setmana vinent

Felip VI té prevista una audiència amb les autoritats de les Balears el 27 de juliol

La Família Reial iniciarà les seves vacances a Mallorca la setmana vinent
1
Es llegeix en minuts

La Família Reial comença les seves vacances a Mallorca la setmana vinent segons ha confirmat Casa Reial. Felip ja estarà a l’illa el dijous 27 de juliol data en la qual rebrà en audiència les autoritats de les Balears, tot i que encara no s’ha confirmat la data del viatge però tot apunta que serà el dia 26. També està prevista l’arribada de la reina Letizia, que podria assistir a la 13a edició de l’Atlàntida Mallorca Film Fest, cita cultural a la qual ha acudit des del 2019.

La reina emèrita també vindrà a passar les vacances, com ja és tradició. Segons ha pogut saber aquest diari, la reina Sofia podria haver aterrat ja a l’illa a principis d’aquesta setmana. 

Les vacances dels reis a Mallorca coincideixen amb cites importants i a les quals solen acudir com la Copa del Rei Mapfre en el cas de Felip VI. Les regates tindran lloc entre el 30 de juliol i el 6 d’agost a la badia de Palma i sota l’organització del Reial Club Nàutic de Palma (RCNP). Quant a la reina Letizia, s’espera la seva presència un any mes al festival de cine organitzat per Jaume Ripoll, que ha confirmat a aquest diari que se l’ha convidat per presidir la gala de clausura del festival.

Notícies relacionades

Després de les vacances de la Família Reial, la Princesa d’Astúries començarà el 17 d’agost la seva formació a l’Acadèmia Militar General de Saragossa. Per la seva banda, la infanta Sofia començarà les classes a finals del mes vinent al UWC Atlantic College, seguint els passos de la seva germana gran. 

L’estiu passat els Reis i les seves filles es van deixar veure en diferents ocasions durant la seva estada a l’illa.