Les imatges de Lewis Hamilton amb dues dones en un iot espanten els rumors de la seva relació amb Shakira

INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els rumors d’una possible relació entre Shakira (46) i Lewis Hamilton(38), amb les assistències de la cantant colombiana als Grans Premis de Fórmula 1 de Miami, Barcelona i Silverstone com a proves irrefutables, semblen haver arribat al seu final. Les últimes imatges del pilot britànic a bord d’un iot a Eivissa, on ha disfrutat d’una jornada en alta mar acompanyat de la tennista noruega Jenny Stray Spetalen (20) i de la model i actriu mexicana Eiza González (33), en són el motiu.

Malgrat que, com recorda el diari ‘The Sun’, el corredor i la també cantant nascuda a Ciutat de Mèxic mantenen una amistat des de fa anys, la presència de l’esportista sí que ha despertat especulacions i ha posat en entredit el que fins ara semblava una relació amorosa a punt de confirmar-se entre el de Stevenage i Shakira.

Cal destacar que, a més, en l’embarcació hi havia també l’actor i director de cine Baz Luhrmann (60) i la seva dona, la dissenyadora Catherine Martin (58).

Jimmy Butler, l’altre candidat

Notícies relacionades

Així, doncs, tot sembla indicar que els rumors de la relació Shakira-Hamilton podrien acabar per no transcendir, ja que a les fotografies de Hamilton s’hi sumen les especulacions d’un possible vincle entre la de Barranquilla i Jimmy Butler, jugador de l’NBA. Segons recullen diversos mitjans nord-americans, tots dos van estar sopant junts el 12 de juliol i s’estan començant a conèixer.

Així mateix, si ens remuntem als ‘play-off’ de la lliga nord-americana de bàsquet, ja vam poder veure Shakira disfrutant del partit de les Finals entre els Miami Heat, amb Butler com a superestrella, i els Denver Nuggets. L’aler i l’artista sembla que es van conèixer a la ciutat de Florida, on recentment s’ha traslladat ella.