19 anys.

Revelats nous detalls sobre la mort del net de Robert de Niro

Mor el net de Robert de Niro als 19 anys

Revelats nous detalls sobre la mort del net de Robert de Niro

Drena De Niro

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diumenge es va conèixer la tràgica mort del net de Robert de Niro, Leandro, als 19 anys. Va ser Drena, filla del famós actor i mare del noi, que va anunciar la mort a través d’una publicació en el seu compte d’Instagram, des del qual també ha agraït els missatges de suport rebuts en les últimes hores.

«Amb prou feines puc escriure a través de les meves llàgrimes, però agraeixo tot l’amor, els missatges, trucades, textos, correus, els amics i familiars que m’han arribat aquestes últimes 24 hores. Encara no he pogut respondre, però estem agraïts per tot el carinyo i les condolences», ha escrit.

Causa de la mort

Malgrat que els detalls escassejaven sobre la causa de la mort de Leo, que havia participat amb petits papers en pel·lícules com ‘A star is born’, recentment alguns mitjans s’han fet ressò que el net de De Niro podria haver perdut la vida a causa d’una sobredosi, informa el ‘Daily Mail’. El mateix diari ha pogut saber per fonts policials que el cos de l’adolescent va ser trobat «assegut en una cadira dins del seu apartament».

Notícies relacionades

Es tracta d’una vivenda valorada en prop d’un milió de dòlars i ubicada al Cipriani Club Residences de Wall Street, un luxós local per a esdeveniments. «Es va trobar la substància a prop del seu cos i no hi havia signes de trauma», assegura una font policial al ‘Daily Mail’. Segons ha assegurat una altra font a TMZ, el cos de Leo va ser trobat per un amic que no havia sabut res d’ell en els últims dies.

Comunicat de De Niro

L’aclamat actor de Hollywood s’ha pronunciat sobre aquest tràgic succés en la seva família a través d’un comunicat:  «Estic profundament angoixat per la mort del meu estimat net Leo. Estem molt agraïts per les condolences de tothom. Demanem que se’ns doni privacitat per plorar la pèrdua del Leo», ha manifestat l’oscaritzat actor de 79 anys.