Les Campos

La confessió més dura de Carmen Borrego: «Estic desesperada»

¿Què li passa a María Teresa Campos? Les últimes imatges del seu aniversari

La nit de Carmen Borrego en el ‘Deluxe’: emoció pel seu net i enfrontament amb Terelu

La confessió més dura de Carmen Borrego: «Estic desesperada»
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La col·laboradora de televisió Carmen Borrego, de 56 anys, passa una etapa amarga de la seva vida, on el conflicte que la manté allunyada amb el seu fill i el delicat estat de salut de la seva mare, María Teresa Campos, són els seus grans llasts després del comiat definitiu de ‘Sálvame’.

Després de conèixer el seu net, la germana petita de Terelu ha concedit una entrevista a la revista ‘Lecturas’ en la qual ha destapat el seu costat més personal i ha deixat algunes confessions commovedores sobre com ha estat vivint aquests últims mesos.

Somriures i llàgrimes

«Aquest any no tinc ganes de diversió, però ho he fet. Passo pel meu moment més complicat, però tiraré endavant, ho superaré», ha reconegut entre llàgrimes. «Hi ha moltes persones que no es mereixen que em destrueixi i lluitaré per ells», ha afegit. Malgrat que Borrego confessa estar «desesperada», la col·laboradora de televisió no pensa llançar la tovallola, tant per ella com pels seus.

Notícies relacionades

Amb tot, tal com recull la revista, també existeixen «motius d’alegria» per a Carmela, que recentment ha sigut àvia. Si bé és cert que les condicions no han sigut idònies i que el conflicte entre Borrego i el seu fill ha dificultat que la petita de Les Campos disfrutés com es mereix de l’arribada al món del Marc, aquesta s’emociona al parlar del nou membre de la família.

També el delicat estat de salut de María Teresa Campos ha contribuït que els últims mesos per a les seves filles hagin sigut molt difícils. «Em fa pena com està», ha lamentat Borrego, que ara està més unida que mai a la seva germana Terelu per cuidar la seva mare.