Primers indicis

Rumors de ruptura entre Laura Escanes i Álvaro de Luna

Rumors de ruptura entre Laura Escanes i Álvaro de Luna

Instagram

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Creixen els rumors de ruptura entre Laura Escanes i Álvaro de Luna. En les últimes setmanes, la ‘influencer’ ha estat enfocada en el rodatge del seu pròxim ‘reality’ amb TV3, ‘La travessa’, i s’ha mudat al Pirineu per poder emprendre la seva primera aventura professional com a presentadora.

Tot i que està molt il·lusionada per la seva nova faceta, la creadora de contingut a les xarxes socials s’ha hagut d’allunyar dels seus éssers estimats per centrar-se en les gravacions. Ara sembla que aquesta separació li hauria portat conseqüències per a la seva relació amb el cantant sevillà.

Notícies relacionades

Recentment, la catalana es desplaçava fins a Madrid, on viu el seu nòvio, per assistir a un esdeveniment. No obstant, no hi va haver ni rastre d’un retrobament de la parella. Així mateix, l’artista ha llançat recentment la seva última cançó amb Marlon. Un tema a què la jove no ha fet cap referència a través de les seves xarxes socials, com solia fer amb les últimes estrenes del seu nòvio.

Per si no fos prou, el videoclip de l’última cançó de l’intèrpret ha estat dirigit per la seva exparella, una noia amb qui va compartir anys de la seva vida i a qui va dedicar gran part de les seves cançons després de la seva ruptura. «Els meus nens», va comentar la directora junt amb un emoji de foc a la publicació. Un missatge que poc després va eliminar sense raó aparent i que fa saltar encara més les alarmes sobre una possible crisi entre Laura Escanes i Álvaro de Luna.

Temes:

Laura Escanes