Família

La mare de Cristiano Ronaldo parla taxativa sobre la seva relació amb Georgina: «Aniré fins a les últimes conseqüències»

La mare de Cristiano Ronaldo parla taxativa sobre la seva relació amb Georgina: «Aniré fins a les últimes conseqüències»

EFE

1
Es llegeix en minuts

La relació entre Georgina Rodríguez i Dolores Aveiro sempre ha estat en el focus de la polèmica. Els rumors i els seus comportaments en diferents actes que han compartit juntes han evidenciat que el vincle entre totes dues no és massa estret. Tot i que sembla que en els últims temps han aconseguit llimar asprors i deixar de banda el seu enfrontament que es remunta al començament de la relació entre el futbolista i la model. Tal com ha revelat el portal ‘Look’, tot es va originar quan Georgina es va mudar a viure amb Cristiano.

El futbolista va obrir les portes de casa seva a la ‘influencer’ i li va donar llibertat absoluta per decorar la mansió al seu gust. Georgina va redissenyar la vivenda per complet i va prendre una decisió que marcaria per sempre la seva relació amb Dolores Aveiro.

La model va decidir prescindir d’un quadro que Ronaldo tenia amb la seva mare i al seu lloc va col·locar un retrat seu. En una de les visites que Aveiro va fer a la casa del seu fill va descobrir que Georgina havia tret la foto i a més l’havia guardat al garatge. Aquest gest de Goergina no hauria agradat gens a la mare del futbolista.

La figura de Dolores Aveiro sempre ha estat darrere dels rumors de crisi entre Georgina i Cristiano perquè, segons apunten diferents fonts, la relació entre elles ha arribat a ser insostenible.

Notícies relacionades

Després de molts anys en silenci, la mare del futbolista ha volgut concloure totes aquestes informacions i s’ha pronunciat sobre la seva relació amb la parella del seu fill. «Vull comunicar, en nom meu i en el nom de la meva família on incloc Georgina Rodríguez, que he posat mans a l’obra als meus advocats per netejar el meu bon nom a favor de la meva família».

«Aniré fins a les últimes conseqüències, no només per protegir-me a mi i als meus, i també provaré que les fonts, les paraules escrites i dites fins ara són malicioses i infundades», aclareix en l’escrit.