Acte promocional fallit

VÍDEO | Conor McGregor noqueja i envia a l’hospital la mascota dels Miami Heat

VÍDEO | Conor McGregor noqueja i envia a l’hospital la mascota dels Miami Heat

Rhona Wise

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El lluitador irlandès d’arts marcials mixtes (MMA) Conor McGregor va colpejar i va ferir la persona que portava la disfressa de Burnie, la mascota de l’equip de bàsquet dels Miami Heat, durant un acte promocional que va sortir malament.

McGregor, de 34 anys, va noquejar divendres la mascota amb un directe d’esquerra i la va tornar a colpejar quan ja era a terra. La persona que feia de mascota, que no va ser identificada, va ser atesa pels socorristes i es recupera a casa seva dels cops de l’excampió de la Ultimate Fighting Championship (UFC).

McGregor va ser contractat per fer un truc promocional d’un esprai per alleujar el dolor.

No obstant, molts dels assistents a la pista de Miami el van esbroncar fins i tot abans que comencés la presentació, en què també participava la mascota amb uns guants de boxa de mida gran.

Notícies relacionades

Després de colpejar-la, McGregor va mirar de «ruixar» Burnie amb el producte per alleujar el dolor, mentre que diverses persones van sortir a socórrer la mascota ferida de veritat.

L’incident va tenir lloc divendres durant una aturada d’un dels partits de la final de l’NBA entre els Heat i Denver Nuggets i ha transcendit aquest diumenge. 

Temes:

Miami Heat