Concert

Beyoncé arriba a Barcelona acompanyada de Jay-Z i els seus fills

Beyoncé arriba a Barcelona acompanyada de Jay-Z i els seus fills

ACN / Mason Poole

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cantant Beyoncé ja ha aterrat a Barcelona per actuar aquest dijous a la nit a l’Estadi Olímpic Lluis Companys. Aquesta és l’única parada espanyola de la gira Renaissance World Tour amb què l’artista ha tornat als escenaris després de més de dos anys d’absència.

Les entrades es van posar a la venda al febrer i es van esgotar en qüestió de minuts. L’actuació concentrarà 55.000 persones a l’estadi que corejaran els grans èxits de l’artista nord-americana i disfrutaran del xou.

Arribada a Barcelona

Tot i que alguns rumors apuntaven que Beyoncé podia arribar uns dies abans a Barcelona amb la seva família per disfrutar de la ciutat i la gastronomia espanyola, la diva del pop ha esgotat al màxim i ha aterrat amb el seu jet privat aquest migdia.

Notícies relacionades

Acompanyada del seu marit, Jay-Z, els seus tres fills, Blue Ivy i els bessons Rumi i Sir Carter, la intèrpret s’ha amagat sota un paraigua per evitar que la premsa que l’esperava expectant a l’aeroport de Barcelona pogués captar les seves primeres imatges a Espanya.

Escortats per un gran equip de seguretat que els han tapat i protegit des de la pista d’aterratge fins a la furgoneta que els esperava a pocs metres, la cantant ha pujat ràpidament al vehicle.