Emocionada

Marta López Álamo explica el seu primer pla després del casament amb Matamoros

Marta López Álamo explica el seu primer pla després del casament amb Matamoros
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

‘Sálvame’ va començar la nova setmana amb un programa carregat d’emocions. Després que Carmen Borrego trenqués el seu silenci quant al fet d’haver sigut àvia, Kiko Matamoros també es va emocionar al parlar al programa de Telecinco del seu recent casament amb Marta López Alamo: «El més emocionant va ser la cerimònia».

Ella, la seva ja dona, per la seva banda va reaparèixer en les seves històries d’Instagram, en què també va confssarr als seus seguidors quin ha sigut el seu primer pla després d’haver contret matrimoni amb el col·laborador de ‘Sálvame’ en un casament celebrat a l’església pontifícia de San Miguel i amb una posterior festa a l’Hotel Ritz de Madrid.

Notícies relacionades

La model va explicar que s’estava maquillant per anar a sopar amb el seu marit i alguns dels seus amics que havien vingut expressament per al casament. «La meva família ja se n’ha anat, sinó hauria sopat amb ells», afegia l’andalusa, que sempre ha comptat amb el suport incondicional dels seus pares i de la seva germana Rosa.

Aquest primer sopar amb amics com a dona casada va tenir lloc en un dels restaurants de moda de la capital i hi van acudir Tania Medina, Alejandro Nieto, Nacho de Borbón i Marta Ponzález. La ‘influencer’ va aprofitar per lluir alguns dels regals de noces que li van fer els seus amics, com unes arracades de brillantors de Dior.