Desfasament total

L’Hotel Ritz crida l’atenció als convidats del casament de Matamoros: el motiu

L’hotel va haver de començar a delimitar certs accessos a alguns convidats

L’Hotel Ritz crida l’atenció als convidats del casament de Matamoros: el motiu

TELECINCO

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El casament de Kiko Matamoros i Marta López Alamo ha copat gran part dels continguts de ‘Sálvame’ d’aquest divendres. El programa de les tardes de Telecinco va narrar en directe tots els instants de la cerimònia, inclosa l’arribada del nòvio, que va tenir un gest que va fer parlar bastant.

Per ser més exacte, quan va baixar del cotxe que el va portar a la parròquia en la qual es va celebrar de la cerimònia, Omar Suárez va demanar a Kiko Matamoros que es posés l’orellera per escoltar les persones que eren al plató, oferiment que va declinar sense deixar d’atendre amablement el seu programa: «No».

«Moltes gràcies i un petó per a tothom. Estic molt emocionat. Moltíssim», va assegurar Kiko Matamoros abans d’entrar primer al temple religiós com la tradició marca.

Dies després d’un dels casaments més exclusius de l’any són moltes les informacions que continuen sortint a la llum, però és que, pel que sembla, el casament no hauria sigut tan meravellós com sembla, avança telecinco.com.

Així ho afirma Amor Romeira, que ha connectat en directe amb ‘Fiesta’ per treure a la llum diferents detalls que van fer que el casament no anés tan bé. Segons indica la col·laboradora del programa, els gerents de l’Hotel Ritz, lloc en el qual es va celebrar el casament, s’han posat en contacte amb ella i li han explicat que estan molt indignats amb l’actitud que van tenir els convidats.

«Van haver de prendre moltíssimes precaucions perquè se saltaven les normes, hi havia convidats que fumaven obertament al saló. A part cal recordar que el Ritz té unes moquetes històriques i estaven molt preocupats», explica Amor al programa.

A més, Amor ha revelat que l’hotel va haver de començar a delimitar certs accessos a alguns convidats perquè anessin escurçant llocs del Ritz perquè s’estaven comportant de «molt mala» manera.

Notícies relacionades

La col·laboradora del programa ha revelat un dels noms d’aquesta ‘llista negra’: «Un dels que es va portar malament dins del casament va ser Anuar Beno». D’altra banda, Amor ha explicat que alguns convidats del casament es van emportar coses del casament que no podien.

«No només van robar els perfums, sinó que també molts convidats es van emportar els centres de taula. Es van emportar les flors que decoraven les taules que estaven posades com amb un recipient, doncs se’l van portar», ha explicat la col·laboradora sobre els robatoris que es van produir a l’hotel.