Eleccions del 28M

Jordi Évole reacciona als resultats electorals: «¿Dónde está nuestro error sin solución?, ¿fuiste tú el culpable o lo fui yo»

  • Resultats de les eleccions 2023, en directe: Sánchez convoca eleccions generals per al 23 de juliol

  • Trias, convençut que Collboni no intentarà un acord amb ERC i els Comuns per desbancar-lo

  • Eleccions 28M | El PSC, primer partit en les quatre diputacions

  • Sánchez avança les eleccions generals al 23 de juliol després de la debacle en autonomies i municipis

Jordi Évole reacciona als resultats electorals: «¿Dónde está nuestro error sin solución?, ¿fuiste tú el culpable o lo fui yo»
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La patacada de l’esquerra, sobretot d’Unides Podem, en aquestes eleccions municipals ha causat reaccions de tot tipus en el món de la televisió. El periodista i presentador Jordi Évole ha sigut un dels primers a comentar els resultats de la votació, i ho ha fet a partir d’un tuit irònic, però amb un missatge molt clar: «¿Dónde está nuestro error sin solución?, ¿fuiste tú el culpable o lo fui yo? Ni tú ni nadie, nadie puede cambiarme... Himne per a l’esquerra espanyola», ha publicat fent referència a la cançó Ni tú ni nadie, d’Alaska i Dinarama.

Resultats 28M

Notícies relacionades

La caiguda de regidors per a l’esquerra en aquestes eleccions ha sigut tan dramàtica que ha obligat el president Sánchez a prendre mesures i avançar les eleccions generals al 23 de juliol. Els partits de dreta han aconseguit el control de punts estratègics com Sevilla o València, i a ciutats com Barcelona, on l’esquerra ha cedit quatre regidors, les diferències entre les dues parts s’han escurçat (dels 28-13 del 2019 als 24-17 d’aquest any).

Sense cap dubte, la debacle de l’esquerra ha vingut donada sobretot pel fracàs de Podem, que s’ha quedat sense representació a Madrid i València, i ha passat de tenir 47 diputats a quedar-se amb només 15.