Casament imminent

¿Què diu la filla de Carolina Herrera del nou vestit de núvia de Tamara Falcó?

  • Tamara Falcó: rumb a Nova York pel vestit de núvia

  • La desesperançadora predicció del Maestro Joao sobre el casament de Tamara

1
Es llegeix en minuts

La notícia del vestit de núvia de Tamara Falcó fa una setmana que acapara tots els titulars. Tan sols queden dos mesos per al casament de la filla d’Isabel Preysler i tot s’ha posat damunt davall. Malgrat l’enrenou generat, la ‘socialité’ sembla que ja ha pres una decisió i aquest mateix diumenge vèiem com feia cap a Nova York per reunir-se amb l’equip de Wes Gordon –director de la prestigiosa firma Carolina Herrera– tal com avançava fa uns dies el diari ‘El Mundo’.

 Tot i que de moment no hi ha confirmació oficial per cap de les dues parts, la marquesa i la prestigiosa firma de moda de Puig sembla que han arribat ja a un acord. L’equip d’Europa Press ha pogut parlar amb Carolina Adriana Herrera, que no ha volgut revelar detalls sobre el vestit de núvia de Tamara Falcó.

Elecció final

Notícies relacionades

 La filla de Carolina Herrera ha preferit no dir si ha pogut aconsellar la marquesa de Griñón a l’hora d’escollir un dels dissenys de la seva firma per lluir el seu gran dia. Molt discreta, tampoc ha volgut explicar què pensen després de conèixer que la filla d’Isabel Preysler finalment s’ha decantat per un dels seus vestits.

 Sense revelar detalls sobre el viatge a Nova York de la promesa d’Íñigo Onieva, Carolina s’ha escapat ràpidament de la premsa junt amb la seva actual parella, Pedro de Noronha. A més, no ha volgut dir quina serà l’elecció final de Tamara, ni si serà una clienta complicada.