A Instagram

Marc Márquez revela per fi la identitat de la seva nova nòvia

  • La indignació de Marc Márquez per una pregunta a ‘El hormiguero’

  • ‘Marc Márquez ALL IN’: l’esgarrifosa història de la tornada del campió

1
Es llegeix en minuts

Sempre molt discret amb la seva vida privada, Marc Márquez ha recorregut a les xarxes socials per compartir amb els seus seguidors el meravellós moment personal que està vivint amb la seva nova nòvia, Gemma Pinto. Tot i que mantenint la incògnita fins a l’últim moment, el pilot ha anat deixant pinzellades de la seva escapada romàntica a Marràqueix en la qual l’hem vist molt enamorat en els últims dies.

Enmig de continus rumors, era el mateix pilot qui pujava una fotografia d’allò més especial al seu compte d’Instagram en el qual apareixia la seva mà al costat de la d’una noia, una instantània que desencadenava les especulacions sobre la noia que ocupa de nou el cor del pilot.

Amiga de Laura Escanes

Notícies relacionades

Finalment, el misteri es resolia i coneixíem la identitat de la jove, una ‘influencer’ de 26 anys que compta amb més de 50.000 seguidors a les xarxes socials i que manté una bonica amistat amb la també ‘influencer’ Laura Escanes.

Amb ganes de cridar als quatre vents el seu nou festeig, Marc Márquez acabava publicant diverses instantànies junt amb la seva noia en què se’ls veia molt enamorats. Disfrutant al màxim del seu temps junts, la parella ha viatjat al Marroc aquests dies per celebrar amb magnificència el 26 aniversari de Pinto, que ha bufat les espelmes molt ben acompanyada. 

Temes:

Marc Márquez