Motiu del seu divorci

La dona de Kevin Costner portava molt malament els horaris de feina de l’actor

  • Malgrat saber que la seva dona se sentia sola, l’actor continuava «obsessionat» a dirigir, produir i protagonitzar la seva pròxima pel·lícula, ‘Horizon’, que es va rodar des del mes d’agost fins al novembre del 2022

2
Es llegeix en minuts

La dona de Kevin Costner, Christine Baumgartner, estava «descontenta» amb els obsessius horaris de treball de l’actor, segons han afirmat mitjans nord-americans.

«La Christine volia que passés més temps en família a la seva casa de Santa Barbara», ha revelat una font pròxima a l’exparella a ‘People’ aquest dilluns enmig del procés de separació.

«Durant els rodatges, Kevin no està gaire per aquí. La seva absència ha sigut molt dura per a ella», ha assenyalat la mateixa font.

Malgrat saber que la seva dona estava disgustada perquè se sentia sola, l’actor continuava «obsessionat» a dirigir, produir i protagonitzar la seva pròxima pel·lícula, ‘Horizon’, que va tenir lloc al sud de Utah i es va rodar des del mes d’agost fins al novembre del 2022.

«Ella no estava contenta amb això», afirma l’esmentada font, que afegeix que la carrera cinematogràfica de Costner sempre «ha sigut la seva prioritat».

«Kevin no ha estat a casa durant gaire temps a causa de la filmació i la popularitat de ‘Yellowstone’ i el temps necessari per als seus altres projectes’, ha assegurat, referint-se al paper principal de Costner en l’exitosa sèrie dramàtica.

La font ha admès també que l’«èxit i l’emoció de l’actor del ‘Guardaespatlles’ pels nous projectes probablement va distreure la seva atenció a la seva família més del que pensava».

La setmana passada, Baumgartner, de 49 anys, va sol·licitar el divorci del seu marit després de 18 anys de matrimoni, citant «diferències irreconciliables».

Una altra font li va dir a ‘Page Six’ que Costner, de 68 anys, va quedar «molt sorprès» quan va rebre la sol·licitud de divorci. «Òbviament no vol separar-se», afirma la font, que va afegir que encara «estima [Baumgartner] i estima els seus fills».

L’exparella són pares de tres fills: Cayden, 16, Hayes, 14 i Grace, 12, i tots dos han sol·licitat la custòdia compartida.

Notícies relacionades

Des d’aleshores, Baumgartner ha sigut fotografiada sense el seu anell de casada i junt amb la seva filla Grace. Mentre que Costner ha mantingut un perfil baix des que va sortir a la llum la notícia de la separació.

A més, un parell de dies després de conèixer la ruptura matrimonial, Paramount va anunciar que ‘Yellowstone’ es cancel·laria després de la seva pròxima cinquena temporada.