Malaltia crònica

Isa P, sobre la seva malaltia: «Sisplau, que no vagi a més perquè si va a més no puc fer res»

  • Casament a la tardor: Isa Pantoja i Asraf Beno avancen detalls

  • Isa Pantoja, indignada després d’unes dures paraules del seu cosí Manuel Cortés cap al seu promès Asraf

1
Es llegeix en minuts

Isa P està que no para. Immersa en els preparatius del seu casament amb Asraf, un enllaç que es preveu que sigui l’octubre pròxim, la filla d’Isabel Pantoja ha d’estar dia sí, dia també, defensant el seu futur marit, que es troba a ‘Supervivientes’ i que té bronques amb la resta de concursants gairebé diàriament. L’última, precisament, amb els cosins d’Isa P: els fills de Raquel Bollo Manuel i Alma.

Però a més de les seves dues preocupacions principals, la jove ha de lidiar amb una malaltia crònica que, tot i que no és excessivament greu, sí que afecta la seva vida personal i familiar.

Malaltia crònica

Notícies relacionades

Es tracta de la migranya, una malaltia que li impedeix seguir la seva vida amb normalitat perquè «em deixa anul·lada», confessa Isa P en diversos ‘stories’ d’Instagram. «Sisplau, que no vagi a més perquè si va a més m’he de quedar aquí a casa meva, no puc fer res», assegura. «Es passa molt malament. [...] Només espero que no em doni gaire fort perquè és horrorós».

A més, li afecta també l’estómac perquè els forts mals de cap li fan menjar poc, li treuen la gana: «Al no menjar, quan com se’m fa una bola i [...] no baixa ni a trets. La migranya crec que m’afecta en tots els sentits», confessa.