Aquest cap de setmana

Tamara Falcó revela tots els detalls de la seva petició de mà

  • Molt il·lusionada, Tamara Falcó està a punt de viure el moment més especial de la seva vida

Tamara Falcó revela tots els detalls de la seva petició de mà
2
Es llegeix en minuts
Europa Press

Tamara Falcó va aparèixer aquest dijous al plató d’‘El hormiguero’ i, malgrat haver sigut objecte de polèmica per filtrar-se un presumpte –i fals– embaràs, la marquesa de Griñón va parlar de la festa de la petició de mà que tindrà aquest dissabte a la casa de la seva mare, Isabel Preysler.

Molt il·lusionada, Falcó està a punt de viure el moment més especial de la seva vida: el seu enllaç matrimonial amb Íñigo Onieva, que s’ha convertit en l’amor de la seva vida. Això, sí, abans de passar per l’altar, la marquesa de Griñón disfrutarà de la festa de la petició de mà que tindrà lloc aquest cap de setmana.

Pablo Motos li va preguntar per aquesta peculiar festa i ni ella mateixa sabia gaire bé com explicar-li en què consistia: «Estic organitzant una cosa que no... no... he preguntat bastant i bàsicament és quan es coneix la teva família i la família d’ell, a més hi ha intercanvi de regals de la seva família a tu i de la meva família a ell» va dir.

Tamara Falcó va revelar que «la farem en privat», una festa a la qual acudiran 25 convidats i «també venen alguns dels nostres testimonis». Quant al moment en què se suposa que el nòvio li regala una joia a la seva promesa, la ‘influencer’ ha explicat que «el moment joia és superbonic», però que «estic superagraïda amb la joia que em va regalar i no m’ha de regalar res, el que vull és que es coneguin les famílies». Un missatge que Íñigo Onieva de segur que va rebre des de casa seva.

Preparant els seus companys per al dia més especial de la seva vida, la col·laboradora va confessar que «en la meva família som molt de discursos, jo no sé ell per la seva banda», i els va advertir del que pot passar el dia del seu casament: «Prepareu-vos per al casament; és que ens encanta un micro. El meu germà ho fa molt bé; la Xandra, també».

Notícies relacionades

Juan del Val i Núria Roca, presents en la tertúlia, reien perquè la seva petició de mà no va ser gens semblant a com l’està organitzant Tamara Falcó. Ella mateixa explicava que tothom fa coses malament i surt del protocol: «jo també estic fent moltes coses malament».

D’aquesta manera, Falcó va mostrar de nou públicament l’emoció que sent al casar-se d’aquí pocs mesos amb l’amor de la seva vida i les ganes que té que la família d’ell conegui la seva, un dia històric per a la seva vida que quedarà per sempre en el seu record.