Enllaç sonat

Festa de compromís d’Íñigo Onieva amb Tamara Falcó; «tot preparat»

  • La naturalitat d’Onieva ha permès veure que Tamara es treu cul a les fotos

  • Tamara Falcó s’agafa un respir en els preparatius del seu casament

2
Es llegeix en minuts

Comença el compte enrere per a un dels dies més especials en la vida de Tamara Falcó i Íñigo Onieva, el de la seva ‘petició de mà’. Després de setmanes centrats en els preparatius perquè tot surti a la perfecció, aquest dissabte la parella celebrarà el seu compromís matrimonial amb una gran festa a la casa d’Isabel Preysler a la madrilenya urbanització Puerta de Hierro.

 Un esdeveniment mimat fins a l’últim detall per la marquesa de Griñón, al qual assistiran les famílies de tots dos per estrènyer llaços de cara al seu casament, que tindrà lloc el 8 de juliol al palau d’El Rincón i del qual cada vegada coneixem més detalls.

 En primer lloc, hi haurà un sopar –el menú l’ha triat Tamara Falcó personalment– al qual assistiran els familiars més pròxims d’Onieva, entre els quals hi ha la seva mare, Carolina Molas, i els seus germans Alejandra i Jaime Onieva, i part de l’extensa família de la col·laboradora d’‘El hormiguero’: segura, la presència d’Isabel Preysler, d’Ana Boyer i de Fernando Verdasco, a més dels seus germans grans per part de part Xandra i Manolo Falcó, acompanyat per la seva dona, Amparo Corsini, i el seu cosí i íntim amic Álvaro Falcó, amb Isabelle Junot. No obstant, la marquesa no tindrà un dia tan important la companyia d’altres pilars fonamentals de la seva vida com els seus germans Chabeli, Julio José i Enrique Iglesias, que sí que estaran en el seu casament.

 I després del sopar, la mansió de la ‘reina de cors’ –plena de flors a petició de la nòvia– es convertirà en l’escenari d’una festa a la qual assistiran els amics de Falcó i Onieva i que previsiblement s’allargarà fins a altes hores de la matinada.

 Complint la tradició, hi haurà intercanvi de regals entre els nòvios; la ‘socialité’ complimentarà el seu promès amb un exclusiu rellotge que Onieva lluirà en el seu casament; l’empresari, en canvi, no ha volgut revelar la joia amb què intentarà sorprendre i deixar sense paraules la seva futura dona.

Assaig del casament

 «Ho tenim tot preparat», ha confessat Íñigo Onieva amb un gran somriure davant els micròfons d’Europa Press, i ha evitat revelar si ja han començat els nervis per una festa de compromís que promet convertir-se en un ‘assaig’ a petita escala del que serà el seu casament, sens dubte un dels grans esdeveniments de l’any.

 Un moment molt especial que s’està veient alterat per les informacions que apunten que Tamara Falcó ha augmentat de pes en els últims mesos perquè podria estar sotmetent-se a una «estimulació ovàrica» de cara a poder tenir fills.

Notícies relacionades

 Rumors als quals la marquesa ha reaccionat amb despreocupació, i ha assegurat en conversa amb el periodista Aurelio Manzano que s’ha engreixat «per culpa de l’Íñigo», ja que des que es van reconciliar està disfrutant més que mai de la passió pel menjar i les sortides gastronòmiques del seu promès.

 Onieva, per la seva banda, fa cas omís a les especulacions sobre l’augment de pes de Falcó i, dies després de confessar que li encanten els nens i que aquests vindran «quan Déu vulgui» després del seu casament, ara guarda silenci i evita confirmar o desmentir si la seva promesa s’està sotmetent a algun tipus de tractament ovàric per quedar-se embarassada.

Temes:

Tamara Falcó