Música

L’intens 2023 de Rosalía i Rauw Alejandro

Els dos artistes estan vivint un inici d’any molt important en el terreny professional i personal: de l’anunci del seu compromís a diverses actuacions junts

L’intens 2023 de Rosalía i Rauw Alejandro

Frazer Harrison/Getty

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rosalía i Rauw Alejandro estan protagonitzant un 2023 de somni. A més d’anunciar el seu compromís i una col·laboració de tots dos amb una trilogia de cançons (‘Beso’, ‘Promesa’ i ‘Vampiros’), els dos cantants han disfrutat d’un intens principi d’any.

La cantant de Sant Esteve Ses Rovires i el seu promès, el porto-riqueny Rauw Alejandro, van decidir començar l’any junts al Japó, per disfrutar de la cultura del país i d’una gastronomia que els agrada a tots dos.

Notícies relacionades

I amb motiu de la gira dels dos artistes, en les últimes setmanes han visitat el Brasil , Puerto Rico –on van cantar per primera vegada junts ‘Beso’– i Mèxic, entre altres països. El cantant està a la gira de Saturn World Tour i Rosalía ja ha iniciat també el ‘Motomami Tour’.

La setmana passada, Rosalía i Rauw van ser a Califòrnia amb motiu de l’icònic festival de música de Coachella, en què actuava Rosalía –va debutar allà el 2019– i en què tots dos van tornar a compartir escenari per cantar junts la cançó ‘Beso’, composta per tots dos.

Temes:

Rosalía