Unides pel nadó

La sorprenent petició d’Ana Obregón a Carolina Monje, la nòvia del seu fill Aless Lequio

  • ¿Quan surt a la venda el llibre d’Ana Obregón i el seu fill Aless Lequio?

  • Ana Obregón, a l’‘¡Hola!’: «Aquesta nena no és la meva filla, sinó la meva neta»

La sorprenent petició d’Ana Obregón a Carolina Monje, la nòvia del seu fill Aless Lequio

Europa Press

3
Es llegeix en minuts

Després de convertir-se en àvia d’una nena als 68 anys mitjançant el mètode de gestació subrogada a Miami (EUA), Ana Obregón s’ha convertit en un polèmic focus mediàtic al nostre país. L’actriu i biòloga encara és al continent americà disfrutant de les primeres setmanes d’Ana Sandra, filla nascuda de l’esperma del seu fill Aless Lequio, mort fa tres anys a conseqüència d’un càncer.

Ara, quan semblava que les aigües s’havien apaivagat, el mitjà ‘Vanitatis’ ha donat a conèixer en una exclusiva que la protagonista d’’Ana y los 7’ va contactar amb Carolina Monje, l’exparella del seu fill, per fer-li una curiosa petició.

En estat de xoc

La dissenyadora catalana Carolina Monje i Aless Lequio es van conèixer l’any 2018 i, des d’aleshores, durant més de dos anys, van ser inseparables. La mort del jove als 28 anys va suposar el punt final per a la relació entre Lequio i Monje, però no per a la d’Obregón i la jove catalana: totes dues es van recolzar mútuament per superar la tragèdia viscuda.

Segons indiquen fonts pròximes a l’actriu, aquesta va enviar un extens whatsap a la jove després del naixement de la seva neta en què li «va agrair el seu silenci i postura pública» i va expressar el seu desig que Monje «conegués la nena quan arribés a Espanya». I no només això, sinó que a més seria del seu grat que totes dues (Carolina i la nadó) tinguessin una relació «en un futur». Finalment, li desitja molta felicitat en la vida.

Tal com indiquen altres fonts al mateix mitjà, la reacció de l’exnora d’Obregón, que va rebre el missatge durant unes vacances a Eivissa amb unes amigues i el seu actual promès Álex Lopera, va ser la de quedar-se en estat de xoc. La dissenyadora no va saber com reaccionar i «va quedar molt afectada emocionalment».

Coneixedora de la intenció d’Obregón

Carolina i Aless tenien l’esperança de ser pares, motiu pel qual, a causa de la duresa de la quimioteràpia que se li va haver d’aplicar a Aless, van decidir congelar l’esperma del jove abans que quedés malmlès per la química. De fet, la nòvia de Lequio era coneixedora de la intenció d’Obregón de ser àvia, tot i que va preferir desentendre-se’n. Aquesta nova notícia en forma de nadó suposa per a la dissenyadora una tornada al passat, cap a un fet que resulta dolorós per a ella, ja que «li va costar molt superar la partida [d’Aless]» segons explica la revista.

Amb el pas del temps, la relació entre l’actriu i la jove s’ha refredat, ja que aquesta es limita bàsicament a qüestions relatives a la fundació d’investigació del càncer creada per Ana Obregón i que porta el nom del seu fill mort.

Notícies relacionades

No obstant, tal com va expressar la biòloga en el programa de Telecinco ‘Socialité’, continuen mantenint «una bona relació» i Obregón està contenta per ella pel seu pròxim casament, que se celebrarà aquest octubre. Un esdeveniment que s’ha convertit en la prioritat de la noia, que ha volgut mantenir-se al marge de tot l’ocorregut i no ha fet declaracions.

Obregón també ha desmentit que demanés a Monje que fos la mare del nadó i aclareix que «tenia molt clar el desig» del seu fill, i és un fet que es podrà comprovar a ‘El chico de las musarañas’. Sota l’esmentat títol s’amaga un llibre i homenatge pòstum firmat per mare i fill que s’ha publicat aquest dimecres, 19 d’abril, i que promet ser tot un èxit.

Temes:

Ana Obregón