A ‘Lecturas’

Així és la mare gestant de la neta d’Ana Obregón

  • Ana Obregón: la nena que ha nascut és la seva neta

  • Ana Obregón ataca Rocío Carrasco per defensar-se

Així és la mare gestant de la neta d’Ana Obregón

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts

La revista ‘Lecturas’ ha publicat en portada la imatge de la mare gestant de la neta d’Ana Obregón. Segons diu la revista, és d’origen cubà, viu a Florida, té parella i dos fills biològics. En el reportatge que s'ha publicat aquest dimecres es mostra la vida de la dona que va recórrer a la gestació subrogada. En la portada també surt publicada la imatge d’Aless Lequio amb el seu pare acudint a la clínica de fertilitat.

Notícies relacionades

Ana Obregón, per la seva banda, continua amb la petita Ana Sandra Lequio Obregón a Miami. La presentadora apareixia ja fa una setmana amb la petita en braços a la sortida del centre hospitalari. Ahir va ser quan es coneixia la notícia i ella confirmava que la seva petita, Ana Sandra, és filla d’Aless Lequio.

Cost econòmic

La revista ‘Lecturas’ també informa del preu que hauria hagut de pagar Ana Obregón per poder tenir a les seves mans la neta del seu finat fill Aless. El total de l’operació, sempre segons aquest mitjà, s’hauria tancat en 170.000 euros, tot i que només una petita part d’aquesta quantitat hauria sigut destinada a la mare gestant: 35.000 euros.