Reaparició

El silenci d’Alessandro Lequio sobre l’arribada de la seva neta

  • Máxima tensió entre Alessandro Lequio i Ana Obregón

  • L’emotiva carta d’Ana Obregón a Aless Lequio

1
Es llegeix en minuts

Fa dues setmanes coneixíem gràcies a la revista ‘¡Hola!’ que Ana Obregón s’havia convertit en mare als seus 68 anys per gestació subrogada d’una nena i aquest dimecres vèiem l’actriu posant amb la nadó a la mateixa publicació. Un reportatge que ve acompanyat per una entrevista en què la protagonista deixa clar que no és la seva filla, sinó la seva neta.

Si ja es va formar un escàndol la setmana passada després de conèixer-se la notícia, ara que sabem que la nadó és filla d’Aless Lequio, tot i que legalment aparegui com a filla d’Ana, les crítiques no han cessat en cap moment i les declaracions més esperades són les d’Alessandro Lequio, que també s’ha convertit en avi.

El col·laborador de televisió ha reaparegut davant les càmeres aquest Divendres Sant a Galícia i el cert és que ha preferit guardar silenci davant totes les especulacions que s’estan fent sobre Ana i la nadó. Lequio no revela si és feliç o no per l’arribada de la seva neta ni si té ganes de conèixer-la.

Detalls que desconeixia

Notícies relacionades

L’actitud de Lequio ha sigut sempre la mateixa aquestes últimes setmanes ja que va assegurar a ‘El plató de Ana Rosa’ que no faria cap declaració respecte a això, però no obstant, sí que va deixar clar que hi havia detalls d’aquest procés que desconeixia i que s’ha assabentat a posteriori.

Si ahir vèiem la seva dona, María Palacios, a la platja amb amics i amb la seva filla, aquest divendres ens hem trobat amb Lequio, que ha posat terra pel mig i ha decidit viatjar fins a Galícia per desconnectar de tota la polèmica que s’ha creat entorn de la maternitat de l’actriu.