Mort sobtada

Les últimes hores de Lance Reddick: content amb els seus gossos i a punt d’estrenar la quarta entrega de ‘John Wick’

Mor Lance Reddick, mític actor de ‘The wire’ i ‘Fringe’, als 60 anys

L’emblemàtic actor de ‘The Wire’, ‘Fringe’ i ‘Bosch’ va ser trobat sense vida a casa seva de Los Angeles

Les últimes hores de Lance Reddick: content amb els seus gossos i a punt d’estrenar la quarta entrega de ‘John Wick’

instagram

1
Es llegeix en minuts

L’actor nord-americà Lance Reddick va morir divendres als 60 anys a casa seva de Studio City, a Los Angeles. La policia va informar que l’emblemàtic artista de ‘The Wire’, ‘Fringe’ i ‘Bosch’ va ser trobat sense vida dins de la seva residència i que es desconeixen les causes de la mort. No obstant, les autoritats han revelat al mitjà d’espectacles ‘TMZ’, el primer que va donar la notícia, que sospiten que es deu a causes naturals. El motiu més plausible per creure aquesta teoria és que tenia diferents projectes en marxa, sobretot l’estrena de la quarta entrega de la franquícia ‘John Wick’, que arriba a les sales de cine de tot el món la setmana que ve, el 24 de març.

Lance no només havia participat en la gira per promocionar la pel·lícula, sinó que tenia programada una aparició especial al programa de televisió de la ‘NBC’ que presenta la cantant i actriu Kelly Clarkson. A més, deixa diverses obres pòstumes a part de la que interpreta el conserge del Continental, el famós hotel d’assassins on no es pot matar ningú, a ‘John Wick: Chapter 4’.

Notícies relacionades

És el cas de l’‘spin-off’ ‘Ballerina’, creat a partir de la tercera part de la saga protagonitzada per Keanu Reeves, ‘Parabellum’. Aquest film està en postproducció i encara no té data d’estrena, igual que ‘The Caine Mutiny Court-Martial’, en la qual interpreta el capità Blakely. En canvi, aquest any arribaran als cines la comèdia ‘White Men Can’t Jump’ i ‘Shirley’. A més, l’actor tenia un altre projecte inèdit en procés: el seu paper del déu grec Zeus en la pròxima sèrie de Disney+ ‘Percy Jackson and the Olympians’.

Actiu i content a les xarxes socials

Actiu i content a les xarxes socialsLance va publicar un vídeo seu a Instagram dimarts al matí. Era a casa amb els seus gossos, una escena que va tornar a mostrar dijous, poques unes hores abans de morir. Va penjar tres fotografies amb els seus quatre gossos en les quals se’l veu content i despreocupat al sofà de casa seva. «Dins i fora de la pantalla, no sorprèn que m’encanta mimar els meus gossos», va comentar.

Temes:

Hollywood Cine