Famosos

La confessió més dura de Carlos Latre a ‘Viajando con Chester’: va patir ‘bullying’

  • Carlos Latre: «La gastronomia, el vi i l’humor tenen molt en comú»

  • El retorn de Carlos Latre amb ‘One man show’

  • Antena 3 prepara un especial de ‘Tu cara me suena’ per al dia de Reis

La confessió més dura de Carlos Latre a ‘Viajando con Chester’: va patir ‘bullying’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

 Aquest dimarts 14 de març l’actor i humorista Carlos Latre s’asseia amb Risto Mejide al programaViajando con Chester.

Durant l’entrevista, el còmic va fer diverses confessions sobre la seva vida privada, la seva separació i la seva situació personal. També va deixar clar que l’humor i conèixer la seva vàlua van fer que la seva joventut fos molt més suportable, malgrat els seus complexos i les situacions difícils que li van tocar viure en la seva etapa adolescent.

Humor contra el ‘bullying’

Latre es va sincerar totalment amb el seu entrevistador, Risto Mejide, i va acabar parlant dels traumes causats pel ‘bullying’ que va patir de nen. Malgrat això, el seu sentit de l’humor i el seu potencial valor en aquesta faceta van fer que la seva joventut fos més suportable: «No vaig tenir mai la sensació que em feien ‘bullying’ perquè feia gols i lligava per graciós», va remarcar Latre.

També va revelar que va patir insults per la seva aparença física de petit i va afirmar que «el complex de gras l’he tingut sempre, fins i tot quan he estat més prim», explicava. «Quan m’agrado, m’agrado moltíssim. Però, quan no, baixo fins als inferns».

Missatge de suport

Notícies relacionades

Latre va voler enviar un missatge per a tots aquells que ho han passat malament per patir ‘bullying’ o que estiguin en una situació semblant, centrant-se en aquells que assetgen altres persones: «Els que et diuen aquestes coses tenen més problemes que tu. Tinc més seguretat i cuirassa de la que imaginava».

«Sempre dic que passi el que passi, mai passa, perquè sempre t’emportes una lliçó de vida i descartes molta gent», va afegir per finalitzar l’entrevista amb Risto, que va ser d’allò més íntima i reveladora.