Declaracions sobre Isabel Preysler

Tamara Falcó es mostra agraïda amb Julio Iglesias per haver defensat la seva mare | Vídeo

1
Es llegeix en minuts

Julio Iglesias ha trencat el seu silenci aquest dimecres per a la revista ¡HOLA! i ha sortit en defensa de la seva exdona i mare dels seus tres fills, Isabel Preysler. Després de tot el que s’ha dit d’ella els últims mesos després de la ruptura amb Mario Vargas Llosa i el testimoni de Laura Boyer, sembla que el cantant ha decidit fer unes declaracions per defensar-la. Un fet històric.

L’artista ha deixat clar que sap que «m’estic ficant on no em demanen i que això no és propi de mi, però vull fer-ho per la meva exdona, per Isabel, perquè s’ho mereix i perquè és profundament injust com s’estan portant amb ella», ha assegurat. D’aquesta manera, Julio també ha enviat un consell a Vargas Llosa: «un senyor que ha conviscut durant vuit anys amb una senyora ha de saber actuar i controlar com actuen les persones del seu voltant».

Notícies relacionades

Després d’aquesta entrevista, no hi ha dubte que Isabel està passant per un dels seus pitjors moments personals... es tracta de la primera vegada que la seva història es qüestiona públicament i un dels seus exmarits ha de sortir a donar la cara per ella. Durant el dia d’ahir vam veure la Socialité al photocall d’’Elle Women Summit’ i assegurava haver girat full, però... ¿a quin preu?

Europa Press ha pogut parlar aquesta mateixa tarda amb Tamara Falcó i ens li hem preguntat per aquesta defensa que ‘tío Julio’ ha fet de la seva mare just quan més ho necessitava, i com no podia ser de cap altra manera, la marquesa de Griñón ha deixat clar que l’artista «sempre ha sigut un cavaller». D’aquesta manera, no hi ha dubte que la jove està agraïda per l’actitud que ha tingut el cantant per defensar Preysler de tot el que s’està dient.