Visita oficial

La Reina Letícia brilla amb un vestit d’estrena color buguenvíl·lea que és pura inspiració

La Reina Letícia brilla amb un vestit d’estrena color buguenvíl·lea que és pura inspiració
1
Es llegeix en minuts

Nou compromís conjunt per als Reis que, tot just 24 hores després de presidir al Palau Reial el ‘Portal Digital d’Història Hispànica’ de l’Acadèmia d’Història, s’han desplaçat fins a Alacant per entregar els Premis Nacionals de Recerca i els Premis Nacionals de Recerca per a Joves 2022, el reconeixement més important del nostre país en l’àmbit de la recerca científica.

Un acte en què la reina Letícia ha estrenat un vestit que és pura inspiració per a la temporada de ‘BBC’ –bodes, batejos i comunions– que és a punt de començar amb l’arribada de la primavera. Si aquest dimarts va optar per tirar de fons d’armari i lluir per cinquena vegada la seva afavoridora i versàtil faldilla de plecs de la firma britànica Reiss amb degradat en rosa i negre, avui ha lluït un disseny nou amb què ha brillat amb llum pròpia.

Notícies relacionades

Un vestit ‘made in Spain’ de la marca Lola Li en un afavoridor to buguenvíl·lea, confeccionat en crep, amb drapejat en escot i cintura alta a mode de faixí. Midi, i de màniga llarga lleugerament abullonada, feia diversos mesos que esperava la seva oportunitat al vestidor de sa Majestat, ja que pertany a la col·lecció Tardor-Hivern 2022 de la firma, però no l’havia lluït fins ara. ¡L’espera ha valgut la pena! I és que a més del seu color superafavoridor i de ressaltar la formidable figura de Letícia, és pura inspiració a l’hora de trobar un vestit de convidada perfecte per a qualsevol esdeveniment especial.

Com a complements, stilettos i bossa de mà a joc de Magrit, les originals arracades amb pedres naturals de colors de la firma Coolook, i la seva nova joia favorita, l’anell de la joieria italiana Coreterno que va estrenar en la Pasqua Reial i que no s’ha tret des d’aleshores.