Viatge

Froilà se’n va d’Espanya: rumb desconegut

  • ‘Froilà de tots els antres’: les xarxes bategen el quart en la línia successòria

  • Així és ‘Clandestino’, l’‘after’ clandestí d’on va ser desallotjat Froilà

1
Es llegeix en minuts

En el punt de mira després de ser desallotjat per la Policia Municipal d’un ‘after’ il·legal a les 9 del matí diumenge passat, Froilà abandona Espanya i toca el dos. Aquest divendres, entorn de les 13.00 hores, el fill de la Infanta Elena arribava a l’aeroport d’Adolfo Suárez Madrid-Barajas i, amb aspecte tranquil, ha marxat cap a un destí desconegut. Tot apunta que es podria tractar, diverses setmanes després del previst, d’Abu Dhabi.

 Amb un lleuger somriure a l’escoltar les preguntes de la premsa –a les quals com es podia esperar ha respost amb el més absolut dels silencis mentre es mossegava nerviosament els cordons de la dessuadora– el nebot de Felip VI ha recorregut a pas lent la terminal abans d’emprendre el viatge.

 Acompanyat per una amiga de qui es va acomiadar de manera afectiva, Froilà no ha tornat resposta als motius que el porten a abandonar Espanya precisament ara, sense tenir clar si el seu desallotjament d’un ‘after’ il·legal hi ha tingut res a veure.

Una gran festa

Notícies relacionades

Abans de la seva marxa, i com ha revelat en primícia ‘El programa de Ana Rosa’, el germà de Victoria Federica va disfrutar d’una festa aquest dijous a la nit a casa d’uns amics al centre de Madrid, que va continuar fins a altes hores de la matinada en un conegut local de la capital. Una nova sortida nocturna de la qual aviat es podrien conèixer més detalls, i amb què s’ha acomiadat amb magnificència dels seus amics abans d’emprendre una nova vida amb el Rei Joan Carles.

 Impassible, i després d’acceptar les disculpes d’un fotògraf amb el qual va tenir un petit desacord a l'aribar a l’aeroport, Froilà tampoc s’ha pronunciat sobre el retrobament amb el seu avi, que es produirà possiblement demà, quan l’Emèrit torni a Abu Dhabi després de la seva trobada prevista aquest divendres amb Mario Vargas Llosa i Emmanuel Macron a París, on ha viatjat amb la Infanta Cristina per assistir a l’acte d’entrada a l’Acadèmia Francesa de l’ex d’Isabel Preysler.