Estrella gurmet

Dua Lipa repeteix ‘tour’ gastronòmic a Barcelona i visita diversos cellers de Catalunya

  • L’artista britànica passa uns dies en terres catalanes i torna a presumir de bon gust a les xarxes socials mostrant alguns d’«els seus restaurants favorits»

Dua Lipa repeteix ‘tour’ gastronòmic a Barcelona i visita diversos cellers de Catalunya

DUA LIPA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Com ja va fer el juny del 2022, Dua Lipa ha tornat a compartir a les xarxes socials el seu ‘tour’ gastronòmic per Barcelona i, a més, la seva visita a diversos cellers catalans. L’artista britànica, rutilant estrella del pop, ha publicat un missatge a Instagram (més de 87 milions de seguidors) i Twitter (més de 10 milions) en el qual explica que ha passat uns dies «a Barcelona i Catalunya» anant als seus «restaurants favorits».

Un d’aquests, segons el que ha compartit, el Gresca, al carrer de Provença de la capital catalana, local on, pel que sembla, acudeix cada vegada que trepitja la ciutat. A les xarxes socials es pot veure que ha menjat ostres o una de les seves especialitats, el sandvitx de trompetes de la mort, formatge fos i rovell d’ou curat. Un altre dels esmentats per Dua Lipa ha sigut el restaurant venecià Xemei, al passeig de l’Exposició de Barcelona. En la seva anterior visita gastronòmica va passar pel Disfrutar, de dues estrelles Michelin.

Notícies relacionades

«He passat uns dies a Barcelona i Catalunya anant als meus restaurants favorits, fent nous amics i coneixent alguns dels meus productors de vins naturals favorits. Un veritable plaer conèixer gent meravellosa i el procés darrere del vi que m’encanta disfrutar i compartir amb la gent que estimo», ha escrit la diva pop.

¿I quins són els cellers als quals ha acudit? Doncs segons explica ella mateixa ha conegut, recomanada pel seu amic i enòleg Ochin Clovis, els viticultors de Clos Lenticus (Sant Pere de Ribes), Emi Mutombo i Partida Creus (tots dos de Bonastre, Tarragona). Al seu missatge, Dua Lipa acaba dient que desitja tornar aviat.