La formació de les infantes

CASA REIAL | Treuen ofertes de feina per treballar a l’escola d’Elionor i Sofia: el supersou, els llocs i els requisits

La filla petita dels Reis també farà el batxillerat a la UWC Atlantic College, a Gal·les

CASA REIAL | Treuen ofertes de feina per treballar a l’escola d’Elionor i Sofia: el supersou, els llocs i els requisits
2
Es llegeix en minuts

Fa uns dies, la Casa Reial anunciava que la infanta Sofia té previst estudiar el batxillerat en un internat de Gal·les, seguint els passos de la seva germana gran, Elionor de Borbó. Es tracta de l'escolaUWC Atlantic College, que ha confirmat l’admissió de la filla petita dels Reis al centre, en què es desemborsaran 84.000 euros pels dos cursos que està previst que completi allà. 

L’internat, que es troba al castell de St Donats, a la vall de Glamorgan, està buscant nou personal, com ha anunciat a la web oficial. En concret, busca candidats per ocupar les vacants de director de Recursos Humans i Cultura, responsable de Recursos Humans i Cultura i d’investigador de Projectes. Aquests són els sous i els requisits dels càrrecs:

1. Director de Recursos Humans i Cultura 

Aquest càrrec s’encarrega de totes les qüestions de Recursos Humans: reclutament, contractacions i incorporacions, compliment, desenvolupament i estratègies operatives de recursos humans. Del candidat es valora que hagi treballat en un càrrec de responsabilitat en una organització de prestigi, així com que tingui coneixements sobre legislació laboral. S’espera de l’aspirant desig de canvi laboral, actitud positiva i capacitat estratègica, així com capacitat de comunicació i de gestió en les relacions interpersonals. La web parla de sou «competitiu», similar al de «companyies similars amb el mateix títol de feina».

2. Responsable de Recursos Humans i Cultura 

El principal col·laborador del Director de Recursos Humans i Cultura s’encarregarà de donar cobertura a les seves necessitats, mentre assessorarà i orientarà des de la perspectiva de Recursos Humans en les activitats que requereixin la seva presència, com la remuneració, l’aprenentatge i la contractació. El perfil és el mateix que el requerit al lloc anterior i ofereix un sou que s’estima que oscil·li des de les 52.000 a les 59.000 lliures anuals (entre 59.000 i 67.000 euros).3. Investigador de Projectes

Notícies relacionades

El departament de Filantropia, Compromís i Associacions, amb seu al campus de Gal·les i també a Londres, es relaciona amb filantrops i donants en general. L’aspirant ha d’actuar com a informador del gerent d’operacions, així com de tot l’equip de recaptació de fons. Per això, s’espera d’ell o d’ella que tingui experiència en l’ús de la base de dades CRM –Customer Relationship Management– i que tingui experiència en l’entrada i l’anàlisi de dades.

Es permet alternar jornades laborals a Gal·les i a les oficines centrals de Londres. El salari va de les 31.000 a les 35.000 lliures (entre 35.000 i 38.000 euros) als quals cal sumar 5.000 lliures (uns 5.650 euros) per a aquells que decideixin passar més temps a Londres que a Gal·les, per la carestia més gran de la vida de la capital anglesa.