Revenja

Última hora: Shakira podria explicar la veritat sobre la seva ruptura amb Piqué a la televisió

  • L’artista de 46 anys va advertir mesos enrere que cada vegada que entrava a l’estudi se li ocorria un nou vers, un nou tema

Última hora: Shakira podria explicar la veritat sobre la seva ruptura amb Piqué a la televisió

ZOWY VOETEN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mesos d’especulacions després de la separació polèmica de Shakira i Gerard Piqué. Desenes de rumors han girat entorn d’una de les parelles més mediàtiques dels últims anys. Fins fa unes setmanes, poques vegades havíem pogut veure junts el futbolista i la seva nova parella, Clara Chía, després que es confirmés que tots dos mantenien una relació des de feia mesos.

Notícies relacionades

I, mentrestant, segons avança 20munitos.es, Shakira pretén seguir amb els seus dards enverinats i està disposada a explicar la seva història en una entrevista per a la televisió que no es gravarà a Espanya. Potser les seves confessions a la petita pantalla coincideixin amb el llançament de la seva nova cançó amb Karol G, a la qual podria tornar a compartir intimitats sobre la seva relació amb el pare dels seus fills.

L’artista de 46 anys va advertir mesos enrere que cada vegada que entrava a l’estudi se li ocorria un nou vers, un nou tema. A l’horitzó pròxim sembla haver-hi un disc, tot i que la seva discogràfica, Sony Music, no confirma en quin punt es troba. Semblava que el relat de l’estrella ofesa s’amansia després de ‘Monotonia’ (amb Ozuna), però guardava per a la sessió amb Bizarrap (‘BZRP Music Sessions #53’ es titula oficialment la peça) una tirallonga de cops directes al mentó de Piqué, de 36 anys, i, compte, també a la seva nova parella, la catalana Clara Chía, de 22 anys.