De la mà i entre rialles

Gerard Piqué i Clara Chía, agafats pels carrers de Barcelona: així ha sigut la reacció de la parella

  • Desenes de rumors han girat entorn d’una de les parelles més mediàtiques dels últims anys

Gerard Piqué i Clara Chía, agafats pels carrers de Barcelona: així ha sigut la reacció de la parella
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Mesos d’especulacions després de la polèmica separació de Shakira i Gerard Piqué. Desenes de rumors han girat entorn d’una de les parelles més mediàtiques dels últims anys. Fins fa unes setmanes, poques vegades havíem pogut veure junts el futbolista i la seva nova parella, Clara Chía, després que es confirmés que tots dos mantenien una relació des de feia mesos.

El gener passat i després de l’enrenou causat per la cançó de la colombiana amb Bizarrap, va ser el mateix Gerard Piqué el que va decidir compartir una fotografia junt amb la seva nòvia per aclarir que tots dos continuaven igual (o fins i tot més) d’enamorats que en un primer moment i que el tema no havia afectat en res la seva relació. Tot i així, poques aparicions han volgut fer en públic junts.

Fins ara. L’equip d’Europa Press ha pogut parlar amb la parella en exclusiva, que s’han mostrat molt somrients i amables amb la premsa. De la mà i presumint de complicitat, Gerard Piqué i Clara Chía han passejat el seu amor pels carrers de Barcelona i han rigut davant les preguntes relacionades sobre la seva polèmica relació.

Tots dos han reaccionat amb un gran somriure davant els comentaris relacionats amb l’atac d’ansietat que suposadament va patir Clara Chía fa tan sols uns dies: «¿Va agafar una ansietat? ¿De debò? ¿Una ansietat?». La parella ha demostrat el seu costat més bromista amb el reporter alhora que han evitat aclarir com es troben: «Uf, sisplau, de veritat».

Notícies relacionades

Respecte a si l’aniversari de la noia és el dia 7 de febrer, tal com s’havia especulat, Gerard Piqué ha tornat a vacil·lar i ha desmentin que la seva noia compleixi anys aquesta setmana: «¿Demà és l’aniversari? ¿Però què has pres? ¿Demà és l’aniversari? ¿Però què dius? No és demà».

D’altra banda, també hem volgut saber si són certs els rumors que els pares de l’exfutbolista estan cansats de les festes de Shakira, i aquest cop, per primera vegada i entre rialles, Chía ha saltat i ha contestat: «Escolta, ¿és normal?». Seguidament, tots dos han continuat el seu camí i han deixat demostrat que fan cas omís a les especulacions i que la seva relació va vent en popa.