Coses de nens

Nou ensurt per a Pilar Rubio i Sergio Ramos

  • Superats per tenir una descendència tan nombrosa

Nou ensurt per a Pilar Rubio i Sergio Ramos
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

És, sens dubte, una de les parelles més populars del panorama mediàtic nacional. Sergio Ramos, un dels futbolistes més premiats de la història d’Espanya amb un Mundial, dues Eurocopes i quatre Champions al seu historial, entre altres títols, va començar la seva relació amb la presentadora Pilar Rubio fa poc més de deu anys. Fruit de la seva unió han vingut al món quatre fills: el Sergio, el Máximo Adriano, l’Alejandro i el Marco.

La família és protagonista d’innumerables records a les xarxes socials de la popular col·laboradora d’‘El hormiguero’, que no ha ocultat que en ocasions s’ha vist superada per tenir una descendència tan nombrosa.

L’últim vídeo que trobem al ‘feed’ d’Instagram de Pilar Rubio no és més que la prova del que passa quan un té el títol de «terratrèmol» oficial de la família. Així ha definit l’Alejandro, el tercer dels quatre fills, que la seva mare ha gravat des de l’hospital de la Comunitat de Madrid al qual han hagut d’acudir a causa d’un incident que l’ha tingut gairebé un mes en observació.

Notícies relacionades

«Després de tres setmanes amb escaiola, al final la traurem, ¿veritat? ¿Tens ganes de treure-te-la?», pregunta Pilar Rubio des d’una de les sales d’urgències.

Aquesta escaiola no és més que la conseqüència d’estar dia i nit jugant a «saltar del sofà al llit i del llit a la cadira». En una d’aquestes entremaliadures, el nen, de quatre anys, va tenir una caiguda que, tot i que es va quedar en un simple ensurt, els va fer acudir a correcuita a l’hospital, on el van enguixar.