Clan ‘The Circle’

Detingut un actor de ‘Ballant amb llops’ per liderar una secta que cometia abusos a menors

Nathan Lee Chasing His Horse també està acusat de tràfic sexual i va ser arrestat a casa seva de Las Vegas, on era amb les seves cinc dones

Detingut un actor de ‘Ballant amb llops’ per liderar una secta que cometia abusos a menors
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actor  que va encarnar el Rialler a la taquillera pel·lícula ‘Ballant amb llops’Nathan Lee Chasing His Horse, va ser arrestat dimarts per, presumptament, liderar una secta que cometia abusos sexuals a menors. L’intèrpret, de 46 anys, va ser detingut a casa seva de Las Vegas, on era amb les seves cinc dones.

Notícies relacionades

Nathan Chasing Horse, com es feia dir ara, està acusat d’agressió sexual a diverses menors indígenes. La policia ja ha identificat sis presumptes víctimes. Aquests abusos haurien tingut lloc al llarg de les últimes dues dècades, des del 2000 fins a l’actualitat, dins la secta que ell liderava, anomenada ‘The Circle’, el cercle en català.

L’actor va anar al Centre de Detenció del Comtat de Clark, situat a Las Vegas, on està custodiat per les autoritats. Chasing Horse s’enfronta a diversos càrrecs per agressió sexual a menors de 16 anys, ja que algunes víctimes tenien entre 14 i 16 anys quan van passar els fets, dos delictes més per agressió sexual a persones adultes, un altre per tràfic sexual i un càrrec per abús infantil.

Temes:

Hollywood