Pòdcast

Mamarazzis: Clara Chía, farta de patir assetjament a les xarxes socials

  • La nòvia de Piqué, que va haver de ser atesa d’urgència per un atac d’ansietat, intenta protegir els seus pares i la seva germana

2
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Les Mamarazzis d’EL PERIÓDICO, Laura Fa i Lorena Vázquez, han repassat, com cada dimecres a les 14.30, les revistes del cor i han ampliat la informació sobre la parella Gerard Piqué i Clara Chía. Sobretot, com la jove de 22 anys està encaixant el fet de passar de ser una persona anònima a ser al centre del focus mediàtic rosa. I això ha anat a més després de la cançó de Shakira amb Bizarrap, plena de missatges enverinats cap a Piqué i la seva nova parella.

La Mamarazzis explicaven en exclusiva que Clara Chía va haver de ser atesa d’urgència per un atac d’ansietat en un centre hospitalari de Barcelona. Ni s’hi va quedar ingressada ni està en teràpia, només va ser atesa d’urgència. La nòvia de Piqué està superada i l’assetjament constant que pateix a les xarxes socials li està passant factura, com ja van explicar Laura Fa i Lorena Vázquez. Les Mamarazzis han pogut confirmar amb gent de l’entorn de Clara Chía que ella ho portava bé i que estava tranquil·la fins que va sortir la cançó, quan va començar a rebre un assetjament constant i es van començar a dir veritables barbaritats sobre ella.

Però l’afartament de Clara Chía, que té els seus comptes de xarxes privats, ha anat a més ara que els seus pares i la seva germana, als quals intenta protegir, també estan rebent atacs dels fans de Shakira. Més enllà de les xarxes, la germana de Clara Chía, que és dos anys més petita que ella i viu a Barcelona, ha sigut assetjada recentment per una cadena de televisió llatinoamericana.

Notícies relacionades

Al pòdcast d’aquest dimecres, les Mamarazzis han tractat també els temes més destacats dels quals informen les revistes del cor: l’aniversari del rei Felip i els viatges d’Elionor a Madrid; Tamara Falcó posa a la venda el palau del Rincón; Olga Moreno i Rocío Carrasco, enfrontades per culpa d’Antonio David; les primeres imatges de María Teresa Campos, molt desmillorada al sortir després del seu ingrés; i repassen l’entrevista d’Elena Tablada a ‘Hola!’.

On veure’l i escoltar-lo

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) als comptes d’Instagram i Facebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als agregadors principals: Ivoox, Spotify, Podimo, Amazon Podcasts i Apple Podcasts.

Mamarazzis: Clara Chía, farta de patir assetjament a les xarxes socials