Eco mundial

Clara Chía es converteix en una celebritat global

  • La primera foto que ha compartit Piqué amb la seva actual parella a Instagram s’acosta als quatre milions de ‘likes’ i mitjans de tot el món es fan ressò de la nova relació

Clara Chía es converteix en una celebritat global
3
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

 No sabem si la relació entre Gerard Piqué i Clara Chía durarà molt, però el que sí que és segur és que l’estudiant de l’Escola Internacional de Protocol de Barcelona (EIP) s’ha convertit en una celebritat internacional.

Gerard Piqué va compartir dijous a Instagram la primera foto amb la seva parella, una imatge que es va fer viral en pocs minuts amb gairebé quatre milions de ‘m’agrada’ i més de 500 comentaris dels seus fidels seguidors.

I tot i que desconeixem si la publicació de Piqué es tracta d’una prova d’amor cap a la seva nòvia o d’una indirecta per a Shakira, la ‘selfie’ ha donat la volta al món i mitjans internacionals com ‘People’ es van fer ressò de la notícia enaltint la jove, de 23 anys.

«Gerard Piqué oficialitza a Instagram la seva relació amb Clara Chía set mesos després de separar-se de Shakira», titula l’esmentada revista. El text de l’article detalla que l’exjugador no ha inclòs cap peu de foto amb la imatge, i és que, de vegades, «val més una imatge que mil paraules». 

Per la seva banda, ‘International The News’ obre amb el titular: «Gerard Piqué comparteix les primeres fotos amb la seva nòvia Clara Chia Martí» i informa que «dies després que Shakira carregués contra Gerard i el seu nou amor en la seva nova cançó, el futbolista va compartir la primera imatge amb Clara Chía Martí al seu Instagram».

‘Daily Mail’ també publica un generós article sobre l’exjugador i la seva nòvia: «Mira cap a un altre costat, Shakira. Piqué fa oficial la seva relació amb Clara Chía després d’una turbulenta separació amb la cantant», assenyala el diari britànic, que considera que «la foto és la venjança a la nova cançó de la colombiana», en la qual parla de tots dos amb certes notes de sarcasme. «Gerard Piqué fa oficial a Instagram la seva relació amb la seva impressionant nòvia Clara Chía després de l’amarga separació de Shakira», encapçala ‘The Sun’. Per la seva banda, la ‘CNN’ dedica una extensa columna sota el títol: «Gerard Piqué fa la seva primera publicació amb Clara Chía però encara manté fotos amb Shakira». «Pocs mesos després d’anunciar-se la separació de Shakira i Gerard Piqué, el futbolista espanyol ha publicat la seva primera fotografia amb Clara Chía. No obstant, encara conserva a les seves xarxes socials imatges amb la cantant colombiana», manifesta.

Així mateix, la revista mexicana ‘Quién’ fa referència a l’oficialitat que suposa la primera imatge de la parella. «És la seva primera fotografia junts i arriba quan sonaven amb força rumors de crisi entre ells, un gest que deixa veure que es troben en el seu millor moment sentimental», diu la publicació.

D’altra banda, alguns mitjans de Colòmbia han sigut una mica més escrupolosos a l’hora d’informar sobre el ‘post’ de l’ex de Shakira. Per exemple, ‘El Tiempo’ va escriure dijous: «L’excapità del Barcelona i actual president de la mediàtica lliga de futbol Kings League, Gerard Piqué, torna a ser tendència, aquesta vegada per publicar una foto al seu compte d’Instagram jnt amb la seva actual parella, Clara Chía Martí», que recull part de l’article publicat a la ‘CNN’.

Notícies relacionades

Mentre que el diari ‘El espectador de Bogotá’ es pregunta: «¿Shakira ha vist la foto de Piqué i Clara Chía?» i relata que «Piqué ha generat enrenou a les xarxes socials al publicar la seva primera foto amb Clara Chía. Per la seva banda, Shakira no es va quedar callada. Aquesta hauria sigut la seva primera reacció: quan el futbolista va publicar la imatge, els fanàtics van «córrer» al perfil de Shakira per veure si ella havia reaccionat d’alguna manera. Com era d’esperar, la barranquillera no podia quedar-se de braços plegats. Al cap de poques hores, l’artista colombiana va publicar unes històries poc habituals a les seves xarxes. Es tracta d’una fotografia d’uns ‘pancakes’ que va preparar als seus dos fills, Milan i Sasha, per esmorzar. ‘Pancakes de mamá’. Per concloure, l’esmentat diari afirma que aquesta resposta podria significar: «Tu tens la Clara, jo tinc els nens».

Finalment, ‘El Colombiano’ dedica mitja pàgina a la nòvia de Piqué i titula: ‘Clara-ment continuen junts: Piqué ha compartit foto amb la seva parella’. «Gerard Piqué va sortir al pas als rumors que indicaven que la seva relació amb l’estudiant Clara Chía trontollava per una infidelitat. L’exjugador del FC Barcelona ha compartit una fotografia en la qual surt somrient amb la seva parella», publica el mitjà.