Qui és Valentina Trespalacios, la ‘dj’ de 23 anys trobada morta a Colòmbia

El cadàver de la jove va aparèixer en un contenidor dins d’una maleta

Qui és Valentina Trespalacios, la ‘dj’ de 23 anys trobada morta a Colòmbia
1
Es llegeix en minuts

Tenia només 23 anys i era una reconeguda ‘dj’ a Colòmbia. El passat dia 22 va ser trobada morta Valentina Trespalacios en un contenidor d’escombraries, dins d’una maleta blava, a Fontibón, una localitat a l’oest de Bogotà (Colòmbia).

Les primeres investigacions apunten que la jove va sortir de festa el dia 20 amb el seu nòvio, que està en recerca i captura per ser interrogat per aquest succés, i mai va tornar a casa.

Segons l’‘Heraldo de México’, la ‘influencer’ colombiana hauria mort per asfíxia i el seu cos, en contra del que es va informar a l’inici, no havia sigut desmembrat.

Èxits musicals

Valentina Trespalacios era una reconeguda ‘dj’ colombiana de 23 anys, una de les més exitoses del país i de les més reconegudes a nivell internacional. Per això la seva presència era requerida en esdeveniments de discoteques i sales musicals de tot el país.

«Era una ‘dj’ nacional i internacional amb molt futur, era contractada per a les millors discoteques de Bogotà i del país i també tenia l’oportunitat d’anar a altres països de Sud-amèrica», ha assegurat a diversos mitjans de comunicació l’oncle de la jove, Carlos Trespalacios. La ‘dj’ comptava amb més de 16.000 seguidors a Instagram, on publicava informació dels seus esdeveniments, contractacions i moments personals.

Notícies relacionades

Malgrat que les investigacions encara estan en marxa, tot apunta que el nòvio de la ‘dj’, John Poulos, de 35 anys, hi estaria involucrat. A més de perquè la família apunta que va ser l’últim amb qui se la va veure amb vida, perquè Poulos es troba en parador desconegut des que ha aparegut el cos de Trespalacios.

El nord-americà, nascut a Texas, va sortir de Colòmbia el dia 22 amb destí a un país centreamericà sense precisar. A més va esborrar tots els seus perfils de les xarxes socials.