Art digital

Pax Jolie-Pitt, un jove artista sota el pseudònim d’Embtto

  • El jove, que prepara la seva primera exposició en una galeria de Tel Aviv, Israel, comercialitza les seves obres ‘online’ amb preus que van des dels 4.800 als 27.000 dòlars

Pax Jolie-Pitt, un jove artista sota el pseudònim d’Embtto
1
Es llegeix en minuts

Pax, el fill d’Angelina Jolie i Brad Pitt, està cada vegada més bolcat en el món de l’art. De fet, el jove ja crea obres sota el pseudònim d’Embtto per ocultar la seva veritable identitat i evitar que el relacionin amb els seus famosos pares, segons informa en exclusiva ‘Page Six’.

 Pax Thien Jolie-Pitt és el segon home de la família, nascut el 2003 al Vietnam i adoptat als quatre anys per la parella d’actors. A punt de complir els 20 anys, el portal de notícies assegura que el seu objectiu és fer-se un lloc en el món artístic amb peces abstractes elaborades amb «processos digitals que barregen tècniques analògiques i tradicionals».

Notícies relacionades

Malgrat la seva joventut, Pax es pren el seu talent molt seriosament i ja prepara la seva primera exposició en una coneguda galeria de Tel Aviv, Israel. De fet, les seves obres ja es venen ‘online’ a la prestigiosa galeria Saatchi i els preus van des dels 4.800 als 27.000 dòlars.

La seva passió per l’art recorda en gran mesura al seu pare, ja que el protagonista de ‘Babylon’ es dedica a pintar i a fer escultures en el seu temps lliure. De fet, fa uns mesos va exposar nou obres en una coneguda galeria de Finlàndia, on va explicar que s’havia inspirat en les emocions que havia experimentat en els últims anys.