¿Nova parella?

Aitana i Sebastián Yatra comencen l’any nou junts i de la millor manera possible

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els rumors sobre una relació sentimental entre Aitana Ocaña i Sebastián Yatra van augmentant per moments, i és que malgrat que la cantant encara no ha fet declaracions sobre la seva possible ruptura amb Miguel Bernardeau, ha decidit no amagar-se més i publicar unes fotografies amb el colombià.

En aquesta publicació que ha fet la ‘triunfita’ a Instagram, hem pogut veure com tots dos han disfrutat de l’entrada de l’any nou a Londres amb un grup d’amics. Entre ells, es troba la cantant Lola Índigo, qui va compartir acadèmia amb la ‘triunfita’ l’any 2017.

Sembla que tots dos estan disfrutant d’uns dies de desconnexió apartats del focus mediàtic. Des que es va conèixer la ruptura d’Aitana amb l’actor, tothom està relacionant els dos cantants, que malgrat ser amics des de fa anys la complicitat que han mostrat durant aquests anys ha fet que es formin aquestes especulacions.

Notícies relacionades

Immersa en la mudança de la seva nova casa, la cantant ha fet un forat a la seva atapeïda agenda per poder disfrutar del Nadal a prop de Sebastián i el seu grup d’amics. Amb aquestes publicacions la cantant presumeix del bon rotllo que existeix entre ells sense voler entrar en detalls de com és la seva relació amb el colombià.

I és que ja no s’amaguen i aprofiten per passar el màxim temps possible junts. Per la seva banda, el cantant va confirmar fa tan sols uns dies que entre ells simplement hi havia una gran amistat, per la qual cosa sembla que continuarem veient-los compartir molt temps junts.