¿Gelosia?

Mario Vargas Llosa confirma la ruptura amb Isabel Preysler i es pronuncia sobre els motius

L’escriptor i premi Nobel de literatura pretén «confirmar l’entrevista que ha concedit Isabel»

  • ¿Per què han trencat Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa? Tots els motius

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fa menys d’una setmana, Isabel Preysler anunciava la seva separació de Mario Vargas Llosa després de vuit anys de festeig. Però fins al moment, l’escriptor encara no s’havia pronunciat, deixant així que els rumors sobre els motius que han portat a aquesta ruptura anessin augmentant.

Ara, després d’un viatge exprés a París, Vargas Llosa ha volgut parlar i confirmar l’evidència d’una vegada per totes. El premi Nobel trenca el seu silenci i explica: «Jo em trobo molt bé. Acabo de passar un dia a París». L’‘ex’ de ‘la reina de cors’ prefereix ser directe i desmenteix que el motiu de ruptura amb Isabel Preysler hagi sigut la seva gelosia: «No és veritat. No és cert».

A més, Mario desmenteix que ell hagi sigut el culpable de la separació: «Els motius de la ruptura no existeixen». Tot i així, confirma que han trencat i dona veracitat a la resta de les declaracions de la seva exparella, Isabel Preysler: «L’únic que vull és confirmar l’entrevista que ha concedit Isabel».

Notícies relacionades

D’altra banda, l’escriptor guarda silenci al preguntar-li si és cert que vol tornar amb la seva exdona –que s’ha pronunciat sobre la ruptura–, una cosa que malgrat que s’ha especulat en multitud d’ocasions, ha preferit no confirmar ni desmentir de moment.

Malgrat que cadascú solia acudir a cada un dels seus esdeveniments per separat, els desacords entre Isabel i Vargas Llosa s’haurien anat intensificant en els últims temps. Sembla que el deteriorament en la relació hauria pogut desembocar en una ruptura, una més per a la família Preysler, que no ha acabat l’any de la millor manera possible.