Ja és tradició

Les campanades Cristina Pedroche i el seu vestit en forma de mems

Tots els vestits de Cristina Pedroche per la nit de Cap d’Any

Les xarxes socials estaven expectants per veure el ‘look’ de la presentadora i Twitter no va defraudar amb les bromes

Les campanades Cristina Pedroche i el seu vestit en forma de mems

JAVIER BOSCA

3
Es llegeix en minuts
Alexandra Costa

El vestit de Cristina Pedroche per les campanades és més esperat que la pròpia celebració de Cap d’aAny. Aquest 2022 ha tornat a sorprendre amb un abric creat amb tendes de campanya de l’ACNUR, una escultura en forma de colom de la pau sobre el pit i una faldilla de tul en espiral. La presentadora va voler donar visibilitat als refugiats en un any marcat per la guerra d’Ucraïna, però el protagonisme el va acaparar el disseny escollit pel dissenyador de moda Josie. Les xarxes socials estaven expectants per veure el ‘look’ i, sobretot, fer-ne safareig. De fet, els mems dels ‘outfit’ de Pedroche, que es menja el raïm a la Puerta del Sol de Madrid des del 2014, són ja una tradició, gairebé com els torrons i les nadales. Ahir tampoc van defraudar.

Acostumada a portar poca roba, les càbales deien que Pedroche s’atreviria a lluir un ‘look’ amb ‘body painting’ en aquesta edició. Però les suposicions van saltar pels aires quan es va filtrar que Pedroche està embarassa i que a l’estiu donarà a llum el seu primer fill amb el seu marit, el xef Dabiz Muñoz.

¿Vestit o manualitat?

Josie va admetre que van haver de canviar de plans per la gestació de la presentadora. Aquest canvi a última hora ha sigut carn de canó pels internautes, que s’han burlat que el vestit estava poc treballat, al seu gust.

Jordi Cruz, l’expresentador del programa de manualitats ‘Art Attack’, va recordar que aquesta peça d’art figuratiu en forma de colom de la pau està a l’abast de tothom. «Per fer-te el vestit de campanades necessites...», va anunciar al seu compte de Twitter. La imatge ho deia tot: n’hi ha prou amb una mica de cola d’enganxar blanca, aigua i prou.

«El disseny del vestit de Pedroche és de Manolito, de la classe de plàstica de primària», es va burlar l’usuari @ruven_romero. D’altra banda, @realityblogshow va optar per copiar-li el ‘look’. A més, alguns tuitaires, com @pablodelosreyes, van posar en dubte de si es tractava d’un colom de la pau.

Els Simpson ja ho van predir

Notícies relacionades

‘Los Simpson’ són endevins. Durant les més de 30 temporades que fa que està en antena, la sèrie de Matt Groening ha encertat moltes de les seves prediccions. La victòria de Donald Trump en les eleccions dels Estats Units, l’atac al Capitoli el gener del 2021 per partidaris de l’expresident republicà o la guerra de Rússia amb Ucraïna són alguns dels casos més recents. Ara s’uneix a la llista el vestit de Pedroche, molt semblant a una escena de Marge i Homer nus en un minigolf. La capa també recorda un altre esquetx, el del professor Seymour Skinner.

¿Disfressada de què?

Diuen que les comparacions són odioses. Al veure el disseny que portava Pedroche, els internautes no van poder evitar fer símils amb altres estilismes i personatges. Se la va comparar amb els bolos del cèlebre programa ‘Grand Prix’ i amb la bossa per al pa dque s’utilitzava abans. Altres tuitaires, en canvi, van comparar la capa amb una altra cosa molt diferent, concretament amb una part de l’anatomia humana.