Tràfic de persones

El troleig final de Greta Thunberg a la detenció d’Andrew Tate: «Això passa per no reciclar les capses de les pizzes»

La resposta de l’exboxejador a l’activista va conduir a detenir-lo a Romania per presumptament liderar una organització que explotava sexualment dones

zentauroepp47781806 swedish climate activist greta thunberg looks on during a de190416163220

zentauroepp47781806 swedish climate activist greta thunberg looks on during a de190416163220 / FREDERICK FLORIN

2
Es llegeix en minuts

L’activista Greta Thunberg no és coneguda pel seu sentit de l’humor, sinó per la seva conscienciosa lluita contra la crisi climàtica i la seva cara de vinagre quan sensibilitza la societat i els polítics. Ara bé, dimecres va sorprendre a Twitter amb un troleig a l’‘streamer’ Andrew Tate dels que fan època. A més, aquesta baralla va acabar amb l’exboxejador detingut a Romania per presumptament liderar una organització que explotava sexualment dones. Tot per burlar-se de la sueca en un vídeo mentre es menjava una pizza d’un establiment del país de l’est d’Europa, cosa que va corroborar que es trobava a terra romanès, on pesen sobre ell les acusacions de tràfic de persones, violació i pertinència a un grup delictiu organitzat. Després de l’arrest, la jove de 19 anys ha liquidat el duel amb un altre tuit viral.

Tot va començar quan Tate es va vanagloriar de tenir 33 cotxes de luxe i va mencionarThunberg, dient-li que li enviaria una llista completa de les seves respectives emissions de gasos contaminants. L’activista va prometre fa mesos que moderaria el seu llenguatge després de ser sorpresa insultant i mostrant-se amb una actitud agressiva, però dimecres no va poder evitar treure el seu temperament davant la provocació de l’exparticipant de l’edició britànica de ‘Gran Hermano’.

«Energia de penis petit»

Això sí, li va contestar amb un to jocós: li va demanar que li enviés les dades a una adreça electrònica fictícia que s’anomenava ‘small dick energy’ (energia de penis petit, en català), una manera comuna de referir-se a les persones arrogants o amb un ego enorme als països de parla anglesa. En el seu tuit, la jove també va dir a l’‘streamer’ que es comprés una vida.

L’estocada final

Notícies relacionades

La resposta de Thunberg només va fer que cremar encara més la metxa curta del polèmic personatge, que salta als titulars cada dos per tres per proferir missatges sexistes, masclistes i contraris a la comunitat LGBTQ. Va ser llavors quan va publicar el vídeo en què criticava l’activista mentre es menjava una pizza a Romania, que va conduir al seu arrest.

Després d’aquests successos, la sueca no s’ha quedat callada. Més aviat al contrari, ha aprofitat per donar l’estocada final a un dels trolejos més grans que es recorden a les xarxes socials. «Això és el que passa quan no recicles les capses de pizza», vacil·la en clara referència al cas Tate.