Morts aquest any

Aquests són els famosos que ens han dit adeu aquest 2022

Aquests són els famosos que ens han dit adeu aquest 2022

EPC

3
Es llegeix en minuts

Tristament, han sigut moltes les cares conegudes de qui ens hem hagut d’acomiadar aquest 2022.

Una llarga llista de personatges públics que de forma tràgica o per vicissituds de la vida han marxat d’aquest món deixant un gran llegat per la seva professió o les seves aportacions en la crònica social.

Reina Isabel II

El 8 de setembre passat, la reina Isabel II moria als 96 anys, després de 70 de regnat. Una notícia colpidora que s’esperava després del comunicat que el palau de Buckingham emetia el mateix dia al matí anunciant el delicat estat de salut en què es trobava: «Després d’una nova avaluació aquest matí, els metges de la reina estan preocupats per la salut de Sa Majestat i han recomanat que es mantingui sota supervisió mèdica».

Jesús Mariñas

Sens dubte, una de les notícies més tristes d’aquest any en el món de la crònica rosa. El famós periodista Jesús Mariñas moria als 79 anys a Madrid a conseqüència d’un càncer de bufeta que patia des de feia mesos.

Alicia Hermida

L’actriu madrilenya Alicia Hermida moria al febrer als 89 anys, en una residència de gent gran de Villanueva de la Cañada (Madrid), on vivia amb el seu marit, el també actor Jaime Losada.

Olivia Newton-John

L’actriu i cantant britanicoaustraliana Olivia Newton-John moria als 73 anys envoltada de família i amics al seu ranxo del sud de Califòrnia, segons informava el seu marit, John Easterling.

Albert Solà

Albert Solà, presumpte fill primogènit de Joan Carles I, moria l’octubre passat a la Bisbal de l’Empordà. Era al Bar Pa i Trago quan de sobte va caure i va morir ipso facto per causes que encara es desconeixen.

Pablo Milanés

El cantautor cubà Pablo Milanés moria el 22 de novembre de matinada als 79 anys a Madrid després d’haver estat hospitalitzat per una malaltia oncohematològica, segons informava la seva oficina artística.

Isabel Torres

Va ser una de les notícies més tristes per al món de la interpretació del nostre país. I és que tal com anunciava la família d’Isabel Torres, l’actriu de ‘La Veneno’ moria als 52 anys després d’una llarga lluita contra un càncer de pulmó que va derivar en una metàstasi als ossos.

Juan Diego

L’actor Juan Diego Ruiz Moreno, conegut com Juan Diego, moria als 79 anys l’abril passat. L’intèrpret de Bormujos, Sevilla, va rebre al llarg de la seva carrera nou nominacions als premis Goya i en va guanyar tres per les pel·lícules ‘El rey pasmado’, ‘Vete de mi’ i París-Tombuctú’.

José Luis Losa

Tots coneixíem José Luis Losa després del seu pas per ‘MasterChef’ i la seva victòria posterior a ‘Supervivientes’, un home que vam veure evolucionar, créixer com a persona i donar el millor de si mateix per superar totes les proves d’aquest programa. Unes setmanes abans de la seva mort, el concursant de ‘realities’ s’enfrontava al pitjor cop de la seva vida: Inma, la seva dona, moria després d’un infart i això l’enfonsava en una profunda depressió. Per desgràcia, José Luis no va poder superar aquest dolor i el seu cos va ser trobat sense vida al seu domicili d’Albacete.

Jaime Ostos

El torero moria a Bogotà a principis d’any, una notícia que donava en directe el programa ‘Viva la vida’ després d’haver-se conegut la informació. Jaime deixava la seva dona, Mari Ángeles Grajal, trencada de dolor mentre tots dos disfrutaven d’un viatge amb amics fora d’Espanya.

Jesús Quintero

El periodista Jesús Quintero moria a principis d’octubre als 82 anys. El comunicador va ser ingressat a principis del setembre passat a la residència Nuestra Señora de los Remedios, situada a la localitat gaditana d’Ubrique, per rebre el tractament diari necessari per a la seva recuperació, segons va informar la família de l’informador en un comunicat.

Teresa Palazuelo

Notícies relacionades

La dissenyadora Teresa Palazuelo moria fa unes setmanes a Madrid després d’una llarga malaltia. Feia tres dècades que la modista era un referent de la moda nupcial amb els seus dissenys elegants, senzills i atemporals de factura impecable.

Bernardo Pantoja

Bernardo Pantoja ha sigut notícia els últims temps pel seu delicat estat de salut; de fet, han sigut moltes les vegades que la seva filla, Anabel Pantoja, ha hagut de viatjar fins a Sevilla per la preocupant situació en què es trobava. Finalment, fa unes setmanes, el germà d’Isabel Pantoja moria als 68 anys després d’estar ingressat més d’un mes.