Gust cultural

Ibai Llanos destapa l’afició oculta de Gerard Piqué: «S’ha tornat ‘otaku’»

El ja exfutbolista esmenta a les xarxes una «obra d’art»

  • El fenomen ‘One piece’

  • L’imparable ‘boom’ del manga

Ibai Llanos destapa l’afició oculta de Gerard Piqué: «S’ha tornat ‘otaku’»
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb el pas dels anys, el públic ha tingut ocasió de conèixer els gustos i aficions de Gerard Piqué, ja exfutbolista del FC Barcelona. Els cotxes esportius, les seves inquietuds empresarials, el seu interès en la Copa Davis...

Ara l’exjugador blaugrana ha destapat una de les seves aficions, sobre la qual, aparentment, té un bon criteri fixat. Piqué va tuitejar una lacònica i contundent sentència:

«‘One piece’ és una obra d’art».

Per als no iniciats ‘One piece’ és una obra de manga amb versió també en anime (tant al cine com a la tele) que fa furor en centenars de milers de persones arreu del món. ‘One piece’ ja fa lustres que és a les pantalles i s’ha guanyat diverses generacions.

¿Però Piqué sap de què parla?

Notícies relacionades

Segons Ibai Llanos, ‘streamer’ i soci i amic de l’exjugador del Barça, sí. Llanos no va dubtar a deixar-ho clar, també a Twitter: «Des que s’ha retirat s’ha tornat ‘otaku’, i no és conya».

Doncs sembla que per Ibai Piqué és un friqui del manga i l’anime, un autèntic fanàtic d’aquesta expressió de la cultura japonesa. ¿Un altre camp d’activitat per al polifacètic Piqué?