Gest lleig

Shakira li fa una ‘peineta’ a Piqué | Vídeo

La cantant i l’exfutbolista acudeixen a veure un partit de beisbol del seu fill Milan

Shakira li fa una ‘peineta’ a Piqué | Vídeo

Europa Press

1
Es llegeix en minuts

Shakira ha acudit aquest dissabte a veure un partit de beisbol del seu fill Milan. Com ja fes el cap de setmana passat, quan va estar animant el seu primogènit a les grades acompanyada del seu germà Tonino.

Tanmateix, aquest dissabte també ha acudit al partit Gerard Piqué, el seu ex i pare del nen.

Ho han fet de manera separada, però els dos han compartit el mateix espai. Primer arribava Piqué i al cap de poc temps marxava de nou amb el seu fill Sasha. Després arribava la cantant amb Tonino. Molt feliç i amable amb tots els que es trobaven allà, va parar fins i tot a fer-se fotos amb els seus fans.

Una vegada que la cantant es trobava ja a l’interior del camp, Piqué tornava al camp, aquesta vegada en solitari i es ficava a l’interior de la ciutat esportiva parlant per telèfon i sense immutar-se davant la presència dels mitjans de comunicació.

Es tractava de la primera trobada pública des que va començar la seva crisi matrimonial i el seu posterior divorci, deixant de banda les trobades amb els seus advocats per decidir sobre la custòdia dels seus fills.

Notícies relacionades

I per les imatges que ha filtrat el programa ‘Socialité’, sembla que la cantant colombiana no porta gens bé la separació, ja que treu el seu dit del mig i se’l posa sota de l’ull, per dissimular. «Veiem clarament com Shakira aixeca el dit per fer una ‘peineta’ i tot indica que va dirigida al seu ex, que es troba al camp en aquell moment», deien al programa.

Al principi, sembla que Shakira es rasca el seu ull dret, però després queda clar que el que fa és una ‘peineta’. La pregunta és si va dirigida a Piqué o als fotògrafs que no deixen de gravar-la. «Abaixa la mà per ser més subtil i fingeix que es rasca un ull amb el dit del mig ben alçat. Manté aquesta ‘peineta’ durant diversos segons i se’n va amb un cara d’absolut orgull», conclouen en el programa.