Gala dels premis Los40 Music Awards

La reacció de Rosalía quan Alexia Putellas li entrega un premi | Vídeo

La cantant canvia el nom a Paula Echevarría i li diu María

  • De Rosalía a Chanel, tots els premis de Los40 Music Awards (i un ‘perreo’ a Ayuso)

extra/1667596903_899675_1667611406_album_normal.jpg

extra/1667596903_899675_1667611406_album_normal.jpg

1
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Los40 Music Awards han tornat aquesta nit al Wizink Center de Madrid amb una gala eterna de més de quatre hores que ha tingut moments per al record com el sensual ball d’Anitta davant la presidenta madrilenya, Isabel Díaz-Ayuso, i un palmarès diplomàticament molt repartit que tot i així ha coronat Rosalía.

«Vaig trigar tres anys a fer ‘Motomami’ i dubtava: ‘¿Hi haurà algú preparat per escoltar-lo?’ I tant que sí. Gràcies per ser-hi», ha dit al recollir un dels principals guardons, el de millor àlbum nacional, al qual més tard ha sumat el de millor gira, materialitzant així només dues de les seves set candidatures.

No obstant, prèviament ha tingut unes paraules de lloança per a la Pilota d’Or Alexia Putellas que, junt amb l’actriu Paula Echevarría, ha sigut l’encarregada d’entregar-li el premi.

«¡Que fort, [...], que fort, perquè jo soc tan fan d’Alexia...!, deia emocionada Rosalía. «Jo no sabia que me l’estava donant Alexia, que és molt fort, me n’acabo d’adonar. Que soc molt fan d’ella», assegura.

Notícies relacionades

La de Sant Esteve Sesrovires ho hauria d’haver deixat allà, però ha volgut fer una picada d’ullet a Paula Echevarría. Se suposa, perquè en realitat li ha canviat el nom. «I també [soc fan] de María, també. Moltes gràcies, noies».

A més de Rosalía, Alexia Putellas també ha entregat el premi a Manuel Turizo. La flamant Pilota d’Or ha explicat que el guardó de ‘France Football’ és de veritat d’or. «Està banyat en or i pesa moltíssim. El que realment és d’or és el que s’acaba d’emportar Manuel Carrasco. Aquest no el guanyaré, perquè canto fatal», ha respost a Paula Echevarría abans de fer entrega a Manuel Turizo del premi que reconeix ‘La bachata’ com la millor cançó en la categoria llatina.