Òbit

¿Qui era Luana Hervier, la ‘influencer’ de ioga i nutrició que ha mort als 38 anys?

¿Qui era Luana Hervier, la ‘influencer’ de ioga i nutrició que ha mort als 38 anys?
1
Es llegeix en minuts

Luana Hervier, la ‘influencer’ professora de ioga i amant de la vida sana, ha mort als 38 anys, tal com han informat els seus familiars a través del seu compte d’Instagram, on acumula més de 125.000 seguidors. «Comuniquem la trista notícia de la mort de Luana Hervier», ha escrit aquest dilluns la seva família a les xarxes socials. «Acompanyem el seu camí encenent una espelma i sostenint en oració el camí de la seva ànima».

Luana Hervier va néixer a Porto Alegre (Brasil), però als set anys es va traslladar a l’Argentina, d’on eren els seus pares. Allà va ser presentadora de ràdio i televisió en cadenes com Univisión, Telemundo, AMC Networks, Fox International Channels o CNN Español i, alhora, va començar la seva carrera de professora de ioga (i formadora internacional de professors de ioga a Mèxic, l’Argentina i els EUA), una activitat que va combinar amb consells sobre alimentació i vida sana.

Als seus 38 anys, Hervier era una prestigiosa ‘coach’ sobre nutrició i ioga, consells i classes que també impartia a través de ràdio, televisió, les xarxes socials i la seva pàgina web luanaliving.com.

Notícies relacionades

«El meu objectiu és ajudar que cadascú trobi la seva millor versió i sigui el seu bon amic a través d’una alimentació i un estil de vida saludable», explicava Hervier, fundadora de One Yoga Fundation, establerta a Miami (EUA).

Després del missatge informatiu sobre la seva mort, de la qual no ha transcendit la causa, la família ha volgut agrair les mostres d’afecte rebudes i, alhora, han demanat «respecte i amor amb la família i els seus éssers estimats cuidant la seva intimitat per guarir en calma».