Viatge llampec

¿Quins llocs ha visitat Leonardo DiCaprio a Barcelona?

L’actor es va allotjar en un iot acompanyat dels seus amics i de cinc dones

¿Quins llocs ha visitat Leonardo DiCaprio a Barcelona?
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La coneguda estrella nord-americana Leonardo DiCaprio va fer una visita llampec a Barcelona la setmana passada. L’actor va voler passar el més desapercebut possible i és per aquest motiu que no ha sigut fins aquest dilluns que la seva inesperada visita ha sortit a la llum.

L’actor va assistir a un espectacle privat d’il·lusionisme a la botiga barcelonina ‘El Rei de la Màgia’, que és la més antiga del món en la seva especialitat i està situada al carrer de la Princesa,11. L’establiment va publicar a Twitter una foto de la visita i va afegir: «Va ser un plaer rebre la visita de Leonardo DiCaprio per conèixer la nostra botiga i també per disfrutar d’un xou privat de màgia de prop a càrrec del multipremiat il·lusionista Pere Rafart».

Notícies relacionades

Rafart explica que sabia que tenia una reserva per a un espectacle privat de màgia però que no va ser fins 20 minuts abans que es va assabentar que els assistents eren l’actor i tres amics seus. L’artista va preparar una sessió de mitja hora de durada que va deixar «molt al·lucinat l’actor, un tio encantador». Rafart va afegir que va tenir la sensació que l’actor «s’ho va passar molt bé, que és algú aficionat, que va visitar la botiga durant una altra mitja hora, juntament amb Pau Martínez, i que va adquirir algun joc de màgia».

La famosa estrella de Hollywood, que es va allotjar en un gran iot, va aprofitar per fer turisme exprés i va visitar la Basílica de la Sagrada Família, amb la qual va quedar impressionat, segons ha explicat Rafart.  L’actor, que va viatjar sense la seva parella, també va ser vist al restaurant i club nocturn de Gatsby, en companyia dels seus amics i de cinc dones.